Libnet.ro
UNICEF

10:00

Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de vineri, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii, evolutii care au avut loc in contextul vizitei pe care consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu a efectuat-o vineri la Chisinau.

Klaus Iohannis, reactie dupa demisia Guvernului de la Chisinau: Presedintele saluta evolutiile de vineri, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, vineri, dupa demisia Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip. Seful statului saluta ultimele evolutii din Republica Moldova, adica decizia Partidului.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei va avea loc joi la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. La aceasta ceremonie.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

SONDAJ: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE? Telespectatorii pot vota la 1272 0,6 eur-sms TVA inclus).

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Gheorghe Stan, sefu lSectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a fost eliberat din functie. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 14 iunie a. c. , decretul privind.

Financial Times: Klaus Iohannis, unul dintre numele vehiculate pentru sefia Consiliului European

Klaus Iohannis este unul dintre oamenii care ar putea ocupa functia de presedinte al Consiliului European, in contextul in care, odata cu alegerea unui nou Parlament European, a inceput cursa pentru ocuparea celor.

Klaus Iohannis: PSD a daunat foarte mult Romaniei. Romanii au votat impotriva atacului nemernic al PSD impotriva justitiei

Klaus Iohannis face declaratii la Palatul Cotroceni. Romanii vor sti cum sa voteze, dar e nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta. Trebuie schimbate procedurile, trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )