Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de vineri, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii, evolutii care au avut loc in contextul vizitei pe care consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu a efectuat-o vineri la Chisinau. continuă pe Adevărul

Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Pozitia oficiala a Romaniei privind situatia politica din Republica Moldova

Ministerul de Externe de la Bucuresti a emis un comunicat de presa marti, 11 iunie, cu privire la pozitia Romaniei fata de situatia politica actuala din Republica Moldova. Romania reitereaza apelul la calm si retinere si evidentiaza necesitatea respectarii principiilor statului de drept si a asigurarii unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza.

Titus Corlatean, despre criza politica din Republica Moldova: Trebuie promovata o pozitie comuna Presedintie - Guvern - Parlament

Resedintia, Guvernul si Parlamentul trebuie sa promoveze o pozitie comuna consolidata cu privire la situatia politica din Republica Moldova, considera senatorul PSD Titus Corlatean. Mai ales ca.

Calin Popescu-Tariceanu, atac dur la presedintele Iohannis: Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un atac dur la presedintele Iohannis, pe care il acuza ca incearca sa dea lectii de europenism in conditiile in care nu are niciun merit in integrarea.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei de ancheta a magistratilor

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de procuror a lui Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa.

Judecatorul Cristian Deliorga, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Constanta a lui Cristian Deliorga, propus de Senat judecator la CCR. Seful statului a semnat.

Deputatul George Visan, reactie la criza politica din Republica Moldova: Situatia actuala din Chisinau este destul de ingrijoratoare si ea reflecta lipsa noastra de atentie sporita

Deputatul social-democrat dinConstanta, George Visan a explicat ca la Chisinau criza politica este si un rezultat direct al absentei relatiilor organice dintre Romania si Republica.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Klaus Iohannis, reactie dupa demisia Guvernului de la Chisinau: Presedintele saluta evolutiile de vineri, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, vineri, dupa demisia Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip. Seful statului saluta ultimele evolutii din Republica Moldova, adica decizia Partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )