Libnet.ro
UNICEF

17:00

Administratia Trump ii cere Curtii Supreme sa anuleze legislatia Obamacare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratia Trump ii cere Curtii Supreme sa anuleze legislatia Obamacare

Administratia presedintelui american Donald Trump i-a cerut joi Curtii Supreme a SUA sa anuleze legislatia Obamacare. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite. Donald Trump cere Curtii Supreme sa abroge Obamacare, reforma fostei administratii de la Casa Alba asupra asigurarilor de sanatate

Administratia lui Donald Trump a depus recurs la Curtea Suprema a Statelor Unite in vederea obtinerii abrogarii Affordable Care Act ACA), reforma sistemului de asigurari de sanatate adoptata in mandatul predecesorului sau, Barack Obama, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters.

Administratia Trump a cerut Curtii Supreme invalidarea Obamacare

Administratia Trump a cerut joi seara Curtii Supreme a Statelor Unite sa invalideze legea cunoscuta sub denumirea de Obamacare, introdusa de predecesorul sau, care a adaugat milioane de americani sistemului asigurarilor sociale de sanatate, aspru criticata de-a lungul timpului de presedintele american si politicienii republicani datorita majorarii costurilor pentru asigurati si companii, relateaza Reuters si CNN.

Administratia Trump a trimis ajutoare in valoare de 1,4 miliarde de dolari unor persoane decedate

Administratia Trump a trimis stimulente in valoare de aproape 1, 4 miliarde de dolari unor oameni decedati, potrivit Biroului SUA pentru Responsabilitate Guvernamentala, relateaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )