Libnet.ro
UNICEF

07:45

Statele Unite. Donald Trump cere Curtii Supreme sa abroge Obamacare, reforma fostei administratii de la Casa Alba asupra asigurarilor de sanatate

Adevărul Adevărul,
Statele Unite. Donald Trump cere Curtii Supreme sa abroge Obamacare, reforma fostei administratii de la Casa Alba asupra asigurarilor de sanatate

Administratia lui Donald Trump a depus recurs la Curtea Suprema a Statelor Unite in vederea obtinerii abrogarii Affordable Care Act ACA), reforma sistemului de asigurari de sanatate adoptata in mandatul predecesorului sau, Barack Obama, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Administratia Trump ii cere Curtii Supreme sa anuleze legislatia Obamacare

Administratia presedintelui american Donald Trump i-a cerut joi Curtii Supreme a SUA sa anuleze legislatia Obamacare.

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteaza monumentele si ameninta ca va folosi forta impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales, transmite Reuters.

Administratia Trump a cerut Curtii Supreme invalidarea Obamacare

Administratia Trump a cerut joi seara Curtii Supreme a Statelor Unite sa invalideze legea cunoscuta sub denumirea de Obamacare, introdusa de predecesorul sau, care a adaugat milioane de americani sistemului asigurarilor sociale de sanatate, aspru criticata de-a lungul timpului de presedintele american si politicienii republicani datorita majorarii costurilor pentru asigurati si companii, relateaza Reuters si CNN.

Michael Flynn, primul consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, rasufla usurat: nu mai este anchetat pentru contactele sale cu rusii

Justitia americana a dispus miercuri sa se abandoneze procedurile care-l vizeaza pe Michael Flynn, un fost consilier al lui Donald Trump care a recunoscut ca a mintit politia federala FBI) cu privire la contactele sale cu fostul ambasador rus Serghei Kisliak, relateaza AFP.

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteza monumentele

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales.

SUA: Alaturi de Biden, Barack Obama impotriva lui Donald Trump

Barack Obama a declarat marti ca marele elan traversand Statele Unite ar putea conduce la infrangerea lui Donald Trump in noiembrie, cu prilejul unei strangeri de fonduri online care i-a permis fostului sau vicepresedinte si candidat al Casa Alba, Joe Biden, sa adune 11 milioane de dolari.

Donald Trump isi lauda zidul: A oprit Covidul, a oprit totul

Presedintele american, Donald Trump, a laudat marti, in Arizona, eficienta zidului construit pe o portiune a frontierei dintre Statele Unite si Mexic, afirmand ca a fost foarte util mai ales impotriva COVID-19, noteaza AFP, citata de Agerpres. Este zidul cel mai puternic care exista in lume, beneficiaza de o tehnologie incredibila, a explicat presedintele american cu prilejul unei mese rotunde la Yuma pentru a marca pragul de 200 de mile 322 de kilometri). Liderul de la Casa Alba a insistat asupra faptului ca este zid este de netrecut, decat daca ai avea o scara extraordinar de lunga.

Donald Trump prelungeste suspendarea vizelor! Cand expira masura luata de presedintele american

Romanii care sperasaobtinavize de munca in Statele Unite trebuie sa mai astepte. Donald Trump a decis saprelungeascasuspendarea acordarii asa-numitelor green cards si a mai multor categorii de vize de munca.

Ce intelegere au facut Donald Trump si seful Facebook: misterul unei cine la Casa Alba

Anul trecut un canal de stiri american anunta ca seful Facebook Mark Zuckerberg, presedintele american Donald Trump si Peter Thiel, din consiliul director al platformei, au cinat impreuna la Casa Alba. Misterul din jurul evenimentului s-a mai risipit dupa ce oficiali de la Casa Alba si de la Facebook au oferit cateva detalii.

VIATA LUI DONALD TRUMP, un documentar de exceptie despre presedintele SUA, de la mostenitorul unei afaceri si ridicarea unui imperiu, pana la pozitia de cel mai puternic om al planetei (VIDEO)

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, vineri, 26 iunie, de la ora 22. Documentarul prezinta povestea lui Donald Trump, de la un mostenitor al unei afaceri de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )