Libnet.ro
UNICEF

07:15

Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Oamenii: Este in vacanta in Grecia, iar noi am ramas cu facturile neplatite FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Oamenii: Este in vacanta in Grecia, iar noi am ramas cu facturile neplatite FOTO VIDEO

Administratora Asociatiei de Proprietari nr. 26 din cartierul Brazda lui Novac este acuzata ca a fugit cu banii locatarilor, iar acum este de negasit. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Adevărul

Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Este in vacanta in Grecia, iar noi am ramas cu facturile neplatite

Administratora Asociatiei de Proprietari nr. 26 din cartierul Brazda lui Novac este acuzata ca a fugit cu banii locatarilor, iar acum este de negasit. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

O femeie din Craiova a fugit in Grecia cu banii de intretinere

Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii de intretinere. Oamenii spun ca femeia este acum in Grecia si se distreaza, in timp ce ei au ramas cu intretinerea neplatita,.

O femeie sta agatata de un balcon situat la etajul al 5-lea al unui bloc turn din Buzau si ameninta ca se arunca in gol

O femeie cunoscuta cu afectiuni psihice sta agatata de mai bine de o ora de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din municipiul Buzau si ameninta ca se arunca in gol, relateaza News. ro. Pompierii intervin cu o autoscara si incearca sa o convinga sa coboare.

O femeie sta agatata de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din Buzau si ameninta ca se arunca in gol

O femeie cunoscuta cu afectiuni psihice sta agatata de mai bine de o ora de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din municipiul Buzau si ameninta ca se arunca in gol. Pompierii intervin cu o autoscara si incearca sa o convinga sa coboare.

Un pistol si 11 cartuse neletale, descoperite in autoturismul unui sofer din Craiova. Barbatul s-a ales cu dosar penal

Razvan Vasile, in varsta de 37 de ani, din Craiova, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Oamenii legii au descoperit in autoturismul barbatului un pistol si 11 cartuse neletale.

Mama unui medic din Craiova, gasita moarta in apartament. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta

O batrana de 81 de ani din Craiova a fost gasita moarta in apartamenul din cartierul Brazda lui Novac. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

UPDATE Mama unui medic din Craiova, gasita moarta in apartament. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta

O batrana de 81 de ani din Craiova a fost gasita moarta in apartamenul din cartierul Brazda lui Novac. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraacciza

Patronatele din transporturi solicita Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa aiba o noua intalnire cu reprezentantii Executivului pe acest subiect, potrivit unui comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) trimis Redactiei.

Momentul prabusirii unui bloc, dupa cutremurul din Mexic - VIDEO

Cel putin 149 de persoane, inclusiv 21 de copii, au murit marti in urma unui seism violent cu magnitudinea de 7,1 care s-a produs in centrul Mexicului, resimtit inclusiv in capitala acestei tari,.

Primarul unui oras din judetul Sibiu trage un semnal de alarma. De ce a plecat pe jos la Bucuresti

Primarul din Copsa Mica, Daniel Mihalache, a plecat, luni, pe jos, spre Bucuresti, pentru a trage un semnal de alarma, orasul fiind in prag de faliment, din cauza penalitatilor pe care primaria trebuie sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )