Libnet.ro
UNICEF

13:45

Administratorii de pensii private cer o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre impactul deciziilor

Adevărul Adevărul,
Administratorii de pensii private cer o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre impactul deciziilor

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), care reprezinta interesele companiile ce administreaza pensii private, a solicitat vineri, in mod public, o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre analizele statului facute pana acum privind segmentul pe care opereaza si despre impactul unor eventuale decizii ale guvernului. continuă pe Adevărul

Presedintele francez Emmanuel Macron vine joi la Bucuresti. Intalniri cu Klaus Iohannis, cu premierul Mihai Tudose si o vizita la Muzeul Satului

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care va efectua joi o vizita in Romania, prima de cand a fost numit sef al statului francez. Autoritatile au luat masuri speciale de securitate cu ocazia acestei vizite care face parte din primul turneu european al lui Emmanuel Macron. Pe parcurusl zilei Macron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

Ion Cristoiu, despre premierul Mihai Tudose: Un semidoct cu apucaturi de marlan !

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza in termeni duri in Gandul de marti, de pe blogul sau, sedintele de Guvern si atitudinea premierului Mihai Tudose fata de ministrii. Cristoiu.

Surse: Premierul Mihai Tudose a discutat, marti, cu Raed Arafat pe tema rectificarii bugetare in cazul UPU

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a discutat, marti, la Palatul Victoria, cu premierul Tudose, pe tema rectificarii bugetare aferente UPU si serviciilor de ambulanta .

INTERVIU EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, DEZVALUIRI iN PREMIERA despre noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este.

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, la Palatul Victoria, de premierul Mihai Tudose

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, premierul solicitand mai multe detalii despre pachetul de legi din Justitie, inclusiv aspectele privind MCV, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

UPDATE Intrevedere privata intre premierul Mihai Tudsose si Emmanuel Macron, la cererea presedintelui francez - surse

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut, joi, o intrevedere privata cu presedintele francez Emmanuel Macron, la cererea acestuia din urma, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Macron a fost primit de catre premier la Vila Lac 1, unde vor avea un dejun de lucru.

Controversa pilonului II de pensii: Administratorii fondurilor cer Statului sa faca publica analiza din care reiese ca e nevoie de schimbari radicale si cer o intalnire cu premierul

In dorinta de a reprezenta si a proteja interesele tuturor partilor implicate in sistemul de pensii private din Romania, solicitam public Primului Ministru, cat mai curand posibil, o intrevedere pentru a discuta impreuna rezultatele analizei facute de catre Autoritatile Statului precum si impactul pe care l-ar putea avea pentru cei 7 milioane de participanti unele decizii viitoare. De asemenea, in spiritul transparentei si dialogului, rugam sa fie data publicitatii aceasta analiza, a transmis vineri APAPR, asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private, ca reactie la declaratiile facute vineri de Premierul Tudose cu privire la Pilonul I si Pilonul II de pensii.

Mihai Tudose a explicat randamentul superior al Pilonului I de pensii

Dupa ce anterior declarase ca randamentul la Pilonul I de pensii este mai mare, comparativ cu Pilonul II, constantand cu surprindere ca statul este un mai bun administrator, premierul Mihai Tudose a detaliat aceste calcule intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

Mihai Tudose: Am cerut o analiza sa vedem daca e oportun ca sumele care se varsa la Pilonul I sa fie un pic mai mari decat la Pilonul II

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca potrivit calculelor facute de Ministerul Finantelor s-a constatat ca randamentul la Pilonul I de pensii este mult mai mare decat randamentul obtinut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )