Libnet.ro
UNICEF

20:00

ADMITERE 2019. Cum poti urma o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Adevărul Adevărul,
ADMITERE 2019. Cum poti urma o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Avantajele unei cariere militare sunt, in general, mai putin cunoscute publicului larg. in primul rand, Ministerul Apararii Nationale garanteaza un venit sigur si o iesire la pensie la varsta de 45 de ani, dupa o contributie de 20 de ani. continuă pe Adevărul

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

Repartizarea computerizata la licee, admitere 2019 pe Edu.ro. Vezi aici la ce liceu ai intrat, dupa ce ti-ai scris numele

Repartizarea computerizata la licee pentru elevii care au absolvit 8 clase si au dat Evaluarea Nationala a intrat in faza in care bazele de date sunt verificate si corectate de Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetenea municipiului Bucuresti. Daca vrei sa vezi la ce liceu ai intrat, poti afla accesand site-ul edu. ro.

(P) Universitatea Spiru Haret si Colegiul Universitar Spiru Haret - Admitere 2019

Cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania isi prezinta oferta educationala pentru anul universitar 2019 - 2020 325. 000 de romani sunt absolventi ai Universitatii Spiru Haret 3 din 4 absolventi USH care au promovat.

ADMITERE 2019.incepe batalia pentru un loc la facultate. Cu ce oferte vin universitatile

Absolventii de liceu care doresc sa opteze pentru studii superioare in tara au la dispozitie o oferta generoasa pentru anul universitar 2019-2020, universitatile afisand deja online brosurile pentru admitere, cu toate informatiile de care au nevoie viitorii studenti.

Admitere 2019. Meseriile cel maibine platitedin Romania. Cat conteaza voluntariatul pentru un loc de munca

IT-ul, ingineria, marketingul, publicitatea si grafica se numara printre meseriile cele mai bine platite. De departe insa, cel mai bine platiti sunt absolventii din domeniul IT si Software, astfel ca specialistii in recrutare le recomanda absolventilor de liceu care au abilitati in aceasta zona sa se indrepte spre specializari tehnice.

ADMITERE 2019. Ce isi doresc angajatorii de la viitori angajati. Interviu cu un specialist in Recrutare

Multi tineri din Romania isi doresc cariere in domeniul IT si Inginerie, desi piata muncii sufera un deficit mare de meseriasi. Cand vine momentul sa isi aleaga un loc de munca, studentii, dar si absolventii de studii superioare tind sa se lase influentati de parinti, in loc sa-si urmeze pasiunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )