Libnet.ro
UNICEF

09:15

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Antena3 Antena3,
ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta. continuă pe Antena3

Ministrul ungar de externe, replica pentru Melescanu: intr-un stat de drept care respecta valorile europene sunt pedepsiti nu cei care demonstreaza pasnic la cimitir, ci cei care ii ataca

Schimbul de replici intre Bucuresti si Budapesta continua. Ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto spune ca Romania a facut o declaratie care ingreuneaza imbunatatirea relatiilor bilaterale si ca intr-un stat de drept care respecta valorile europene sunt pedepsiti nu cei care demonstreaza pasnic la un cimitir, ci cei care ii ataca pe acestia.

Repartizarea computerizata la licee, admitere 2019 pe Edu.ro. Vezi aici la ce liceu ai intrat, dupa ce ti-ai scris numele

Repartizarea computerizata la licee pentru elevii care au absolvit 8 clase si au dat Evaluarea Nationala a intrat in faza in care bazele de date sunt verificate si corectate de Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetenea municipiului Bucuresti. Daca vrei sa vezi la ce liceu ai intrat, poti afla accesand site-ul edu. ro.

Atentie, soferi! Cei care isi lipesc pe masina semnul Baby on board sunt in pericol

Aproape 2 milioane de soferi au fost implicati in accidente rutiere din cauza ca au avut lipit pe luneta semnul Baby on board sau pentru ca au avut in partea din spate a masinii jucarii care le-au blocat vederea. Potrivit datelor obtinute in urma unui sondaj, 37% dintre parinti au lipit pe masini astfel de .

Dosar penal pentru procurorarea care a agresat-o pe Sorina. Ce acuzatii i se aduc

Numele procurorului care a tarat-o pe Sorina afara din casa asistentilor maternali se afla acum intr-un dosar penal. Ce declaratii a facut sefa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova? Dosar penal deschis pe numele procurorului din cazul Sorinei Maria Piturca, procurorul care a ridicat-o pe Sorina, are acuzatii grave intr-un dosar penal ce .

Admitere 2019. Meseriile cel maibine platitedin Romania. Cat conteaza voluntariatul pentru un loc de munca

IT-ul, ingineria, marketingul, publicitatea si grafica se numara printre meseriile cele mai bine platite. De departe insa, cel mai bine platiti sunt absolventii din domeniul IT si Software, astfel ca specialistii in recrutare le recomanda absolventilor de liceu care au abilitati in aceasta zona sa se indrepte spre specializari tehnice.

(P) Universitatea Spiru Haret si Colegiul Universitar Spiru Haret - Admitere 2019

Cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania isi prezinta oferta educationala pentru anul universitar 2019 - 2020 325. 000 de romani sunt absolventi ai Universitatii Spiru Haret 3 din 4 absolventi USH care au promovat.

ADMITERE 2019. Cum poti urma o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Avantajele unei cariere militare sunt, in general, mai putin cunoscute publicului larg. in primul rand, Ministerul Apararii Nationale garanteaza un venit sigur si o iesire la pensie la varsta de 45 de ani, dupa o contributie de 20 de ani.

Fonduri europene 2019: incep inscrerile pentru cei 200.000 Euro din POR 2.1 A - Microintreprinderi

Antreprenorii urmeaza sa inceapa, luni, de la ora 12. 00, inscrierile pentru fondurile europene de 25. 000 de euro fiecare din linia de finantare 2. 1 A - Microintreprinderi, din Programul Operational Regional POR).

Stirile ProTv: Castiguri considerabile pentru romanii care s-au intors acasa si au luat bani de la stat

Tot mai multi romani plecati in strainatate isi doresc sa se intoarca in tara. Dar nu oricum. Prin programul Diaspora Restart, cei interesati primesc o finantare de 40. 000 de euro nerambursabili, plus consultanta.

Acte necesare pentru inscrierea la Academia de Politie. Astea sunt toate documentele de care ai nevoie

Acte necesare pentru inscrierea la Academia de Politie. Chiar daca, anul acesta, admiterea la specializarile academiei a avut loc in luna aprilie, noi iti prezentam lista cu documentele de care ai nevoie, in cazul in care inca nu ai reusit sa fii admis. O noua sansa o sa ai nu in septembrie, ci in ianuarie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )