Libnet.ro
UNICEF

00:07

Admitere la facultate 2013 Miercuri incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti - la ce facultati se da examen, care sunt taxele de scolarizare pentru studenti si concurenta

Hotnews Hotnews,
 Admitere la facultate 2013 Miercuri incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti - la ce facultati se da examen, care sunt taxele de scolarizare pentru studenti si concurenta

Admiterea 2013 la Universitatea din Bucuresti incepe miercuri, 10 iulie, cu inscrierile la facultate. Pentru admiterea in cele 19 facultati, Universitatea din Bucuresti a scos la concurs 4. 400 de locuri la buget si 4. 000 de locuri cu taxa. Examenele de admitere incep pe data de 19 iulie, iar 27 iulie este data limita la care se afiseaza rezultatele. La Universitatea din Bucuresti exista trei forme de admitere, in functie de facultate: admiterea pe baza de examen, admiterea pe baza unei formule mixte si admiterea pe baza mediei de la bacalaureat. Citeste in articol care sunt etapele inscrierii la facultate si ce acte sunt necesare la admitereVezi prima/ultima medie de admitere si numarul de candidati pe loc in sesiunile de admitere din anii trecuti. continuă pe Hotnews

ADMITERE FACULTATE 2013 Taxele universitare, intre 1.600 si 10.000 de lei

O facultate de actorie poate sa perceapa si 10. 000 de lei pe an, in timp ce o facultate de fizica are taxe mai mici de 2. 000 de lei, discrepante ce nu tin de cererea de pe piata muncii, ci de costurile administrative pentru pregatirea acestor specialisti.

ADMITERE FACULTATE 2013 Locurile la buget, alocate in functie de numarul de studenti

Ministerul Educatiei a alocat, in total, 62. 400 de locuri pentru studiile de licenta din anul universitar 2013 - 2014. Astfel, fiecare universitate are alocat un numar de locuri dintre care circa doua treimi sunt bugetate de la stat, studentii nefiind nevoiti sa plateasca taxe, in timp ce restul locurilor trebuie platite integral la inceputul anului, sau in rate.

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile pentru admiterea la ULBS. Peste 4.000 de locuri sunt puse la bataie pentru viitorii studenti

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu organizeaza in aceasta perioada sesiunea de admitere in anul universitar 2013-2014 pentru ciclurile de studii de licenta si studii de masterat la cele noua facultati ale sale.

incep inscrierile pentru admiterea la ULBS. Peste 4.000 de locuri sunt puse la bataie pentru viitorii studenti

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu organizeaza in aceasta perioada sesiunea de admitere in anul universitar 2013-2014 pentru ciclurile de studii de licenta si studii de masterat la cele noua facultati ale sale.

ADMITERE LICEU 2013 Care sunt cei mai buni elevi de la liceele de top:Dumitru Calugaru, elevul de aur al Gorjului

Dumitru Calugaru, elev in clasa a X-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, a reusit sa castige, impreuna cu echipa Romaniei, medalia de aur la cea de-a XI-a editie a Olimpiadei de Stiinte a Uniunii Europene, competitie cu caracter interdisciplinar care a avut loc in Luxembourg.

Amenintare cu BOMBA la Universitatea din Iasi.

O amenintare cu bomba la Universitatea Iasi a fost sesizata luni dimineata, transmite Realitatea. net. Potrivit autoritatilor, a fost identificat un tanar care avea un ghiozdan cu explozibil. In curs de actualizare.

Imagini EXCLUSIVE. Vezi cum arata atentatorul de la Universitatea din Iasi. Manager Socola: Barbatul avea SCHIZOFRENIE PARANOIDA

Din primele date rezulta ca tanarul care a detonat bomba artizanala in Amfiteatrul P6 de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii este cunoscut ca avand afectiuni psihice, fiind internat de noua ori 9) la.

Atentant cu bomba la Universitatea din Iasi

Un individ neidentificat a detonat un dispozitiv explozibil artizanal intr-o sala a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in timpul exemenului de licenta, potrivit surselor de presa.

Atentat cu bomba la Universitatea din Iasi

Un individ neidentificat a detonat un dispozitiv explozibil artizanal intr-o sala a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in timpul examenului de licenta, potrivit surselor de presa.

Bacalaureat 2013, rezultate partiale: Peste 60% din absolventii actualei promotii de clasa a XII-a au reusit sa promoveze examenul

Peste 60% dintre absolventii actualei promotii de clasa a XII-a 62,32%) si 30,82% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze Bacalaureatul, dupa cum reiese dupa centralizarea a 98,3% din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )