Libnet.ro
UNICEF

00:07

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2014 33 de universitatiau cel putin o specializare sau un program care intra in lichidare

Un numar de 33 deuniversitatide stat si private au cel putin o specializare sau un program de studii care intra in lichidare din anul universitar 2014-2015 si pentru care nu mai pot organiza examen de admitere, arata un document al Ministerului Educatiei. Printre acestea se numara Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea Spiru Haret din Bucuresti.

Din ce tari genereaza magazinul de aplicatii Google cele mai multe venituri

Anul trecut Google avea in magazinul virtual 800. 000 de aplicatii, in sase luni adaugand inca 200. 000, conform unui raport independent citat de presa internationala.

Un maidanez a muscat de fata un copil de zece ani. Incidentul s-a petrecut in Hunedoara, orasul cu cele mai multe reclamatii legate de haitele de caini

Un copil in varsta de 10 ani, din Hunedoara, a ajuns in spital, dupa ce a fost muscat de fata de un caine comunitar. Incidentul s-a petrecut intr-un loc de joaca din municipiu.

Un autocar MAI si mai multe platforme vor aduce 29 de turisti romani si 8 masini din Bulgaria

Un autocar al Ministerului Afacerilor Interne MAI) si mai multe platforme vor ajunge pe litoralul bulgaresc, afectat de inundatii, pentru a prelua 29 de turisti romani si opt masini, a declarat secretarul de stat.

Mai multe tronsoane din DN1 intre Ploiesti si Brasov au fost inundate. Traficul, deviat prin Breaza

Mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Ploiesti si Brasov, sunt inundate, sambata dupa-amiaza, in urma ploii abundente si a scurgerilor de pe versanti. Drumul national 1 este inundat,.

Mai multe tronsoane din DN1 intre Ploiesti si Brasov au fost inundate

15: Traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, a fost reluat dupa aproximativ o ora, a anuntat Politia Prahova. Mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Ploiesti si Brasov, sunt.

FOTO Ce nu-ti spune nimeni inainte sa vizitezi cele mai cunoscute obiective turistice

Asteptarile calatorilor care ard de nerabdare sa vada cu ochii lor unele dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume pot fi inselate de ceea ce intalnesc la fata locului. Publicatia Huffington Post a facut o trecere in revista a detaliilor pe care turistii ar fi bine sa le cunoasca inainte de a ajunge sa admire obiective precum Turnul Eiffel, Piramidele din Giza, Marea Moarta sau cascadele de pe Iguazu.

Este in ruina. Ce se intampla la Soci, la cateva luni de la cele mai grandioase Jocuri Olimpice de Iarna

Dupa cele mai controversate Jocuri Olimpice de Iarna, la Soci s-a asternut linistea. Desi rusii sperau ca puhoaie de turisti sa ia cu asalt capitala Jocurilor Olimpice din Rusia, nu s-a intamplat tocmai.

CM 2014. Selectionerul Mexicului, dupa calificarea in optimi: Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea

Selectionerul echipei nationale a Mexicului, Miguel Herrera, a declarat ca ziua calificarii in optimile de finala ale Campionatului Mondial este in topul personal al celor mai fericite momente.

FOTO Cele mai in voga plaje pentru nudisti

Plajele pentru nudisti au fost dintodeauna privite cu reticenta de persoanele pudice. Pe de alta parte, adeptii nudismului simt ca au tot dreptul sa se afiseze asa cum s-au nascut, dornici sa se relaxeze pe deplin. Pentru cei care vor sa incerce o vacanta lipsita de inhibitii, Thrillist a publicat un clasament al destinatiilor la moda pentru nudisti, in 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )