Libnet.ro
UNICEF

23:45

ADMITERE FACULTATE 2015 CLUJ. La cat se ridica taxa de inscriere la Universitatea Babes-Bolyai

România Liberă România Liberă,
ADMITERE FACULTATE 2015 CLUJ. La cat se ridica taxa de inscriere la Universitatea Babes-Bolyai

La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, taxele de inscriere pleaca de la 30 de lei si ajung pana la 220 de lei, in functie de facultatea pe care o aleg candidatii. Pe langa taxa de inscriere, absolventii de liceu trebuie sa plateasca si o taxa de procesare a admiterii, care este de 30 sau 50 de lei, in functie de facultate. continuă pe România Liberă

ADMITERE FACULTATE 2015 CLUJ. Modalitate INEDITA de admitere la Facultatea de Business. Cati candidati si-au asigurat spatele

La Facultatea de Business a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj, 200 de elevi din clasele a XII-a si a XI-a au participat, in 25 aprilie, la un concurs de cunostinte gratuit, prin care si-au asigurat o metoda alternativa de admitere. Concursul a fost construit cu intrebari teoretice si practice de tip grila cu o singura varianta corecta de raspuns, la disciplinele Economie sau Matematica.

ADMITERE FACULTATE 2015 TIMISOARA. La cat se ridica taxa de inscriere la Universitatea de Vest si cate locuri sunt la BUGET si TAXA la fiecare facultate

La Universitatea de Vest din Timisoara UVT) taxa de inscriere la concursul de admitere la studii universitare de licenta este 100 de lei, iar taxa de inmatriculare este de 150 de lei.

ADMITERE FACULTATE 2015. Tot ce trebuie sa stii despre facultatile din Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj

Cei 67,9 % dintre candidatii care au absolvit examenul de Bacalaureat in urma rezolvarii contestatiilor pot fi admisi pe baza mediei generale sau pot sustine probe de admitere la facultatile Universitatii din Bucuresti, Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatii de Vest din Timisoara sau Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.

ADMITERE FACULTATE 2015 S-a dat startul inscrierilor la universitati. Care sunt conditiile de admitere la ASE, Politehnica, Bucuresti, SNSPA

Admitere facultate 2015. Luni s-a dat startul inscrierii la admiterea de la mai multe facultati din Bucuresti. Astfel, potrivit calendarelor de admitere, de astazi au inceput inscrierile la Academia de Studii Economice ASE) si SNSPA, in timp ce la Universitatea Politehnica, inscrierile au inceput pe 11 iulie si se vor termina tot pe 18. De asemenea, la Universitatea din Bucuresti inscrierile au loc in perioada 9-18 iulie.

ADMITERE FACULTATE 2015 TIMISOARA: Universitatea de Vest pune la dispozitia candidatilor doua specializari noi

Universitatea de Vest din Timisoara pune la dispozitia absolventilor de liceu doua specializari noi Contabilitate si informatica de gestiune, in limba germana, la Facultatea de Economie si administrare a afacerilor, si Arte decorative, la Facultatea de Arte si Design.

ADMITERE FACULTATE 2015 TIMISOARA: Doua noi specializari la Universitatea de Vest

Universitatea de Vest din Timisoara pune la dispozitia absolventilor de liceu doua specializari noi Contabilitate si informatica de gestiune, in limba germana, la Facultatea de Economie si administrare a afacerilor, si Arte decorative, la Facultatea de Arte si Design.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 CLUJ. Cate contestatii au fost admise la Cluj si cu cat a crescut promovarea

Elevii din Cluj afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

inscrieri facultate 2015. Calendarul admiterii la cele mai importante universitati din tara

Dupa ce au trecut de hopul examenului de Bacalaureat 2015, absolventii de liceu se pregatesc acum pentru cea de-a doua incercare a verii: admiterea la facultate 2015. Majoritatea universitatilor din tara deschid perioada de inscrieri pentru admiterea la facultate 2015 incepand de luni, in timp ce cateva au facut primii pasi in aceasta directie inca din luna aprilie.

ADMITERE MEDICINA 2015 Au inceput inscrierile la Universitatea de Medicina si Farmacie. Sinescu: Ne asteptam la 5.000 de candidati inscrisi!

Universitatea de Medicina si Farmacie Caro Davila a dat luni startul inscrierii la concursul de admitere. Astfel, potrivit calendarului admiterii, inscrierile au loc in perioada13-17 iulie, iar probele scrise se sustin pe 22 iulie.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Cluj

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2015 vor fi afisate vineri, 10 iulie, dupa solutionarea zecilor de mii de contestatii formulate in intreaga tara. in Cluj, rezultatele finale la BAC 2015 sunt asteptate de peste 1. 200 de candidati care au depus contestatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )