Libnet.ro
UNICEF

09:45

ADMITERE FACULTATE 2018. Vesti importante pentru viitorii studenti

Antena3 Antena3,
ADMITERE FACULTATE 2018. Vesti importante pentru viitorii studenti

ADMITERE FACULTATE 2018 Absolventii de licee din mediul rural vor avea, incepand cu anul universitar viitor, un numar de doua mii de locuri speciale la admitere, a anuntat, luni, la Suceava, ministrul Educatiei,. continuă pe Antena3

Admitere la facultate 2018 Care sunt facultatile unde se da examen de admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Admiterea la facultate incepe in data de 11 iulie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Calendarul admiterii se intinde pana pe 29 iulie 2018 si cuprinde inscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs, afisarea rezultatelor, contestatiile si redistribuirea locurilor disponibile. Vezi in articol care sunt facultatile de la Universitatea Babes-Bolyai unde se da examen de admitere, precum si calendarul de admitere la diverse specializari.

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

VREMEA DE ZIUA COPILULUI 2018. Vesti proaste de la Meteo in aceste clipe

VREMEA DE ZIUA COPILULUI 2018 Averse care pot cumula pana la 25 l/mp se vor semnala pe durata urmatoarei ore in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin, Valcea si Gorj, precum si in localitati din.

CUPA MONDIALA 2018. Lotul Frantei pentru turneul din Rusia

Selectionerul Didier Deschamps a anuntat lotul de 23 de jucatori ai Frantei pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia 14 iunie - 15 iulie), dupa jucatorii care evolueaza in campionatul intern, cei mai.

EVALUARE NATIONALA 2018. incep inscrierile pentru Evaluare

Incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala 2018. inainte de terminarea cursurilor, elevii de clasa a VIII-a trebuie sa se inscrie in perioada 4-8 iunie pentru a sustine Evaluarea Nationala care incepe in.

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

1 iunie 2018. Anuntul important pentru posesorii de domenii .ro

Incepand de vineri, 1 iunie 2018 expira primele nume de domenii . ro de internet, a anuntat Registrul roman de domenii RoTLD) intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. Este vorba despredomeniile.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

HOROSCOP. Zodiacul chinezesc pentru saptamama 4-10 iunie 2018. Provocari mari pentru o zodie

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 4 10 iunie 2018, conform intelepciunii chinezesti. Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )