Libnet.ro
UNICEF

05:45

Admitere la facultate 2018 Care sunt facultatile unde se da examen de admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Hotnews Hotnews,
 Admitere la facultate 2018 Care sunt facultatile unde se da examen de admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Admiterea la facultate incepe in data de 11 iulie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Calendarul admiterii se intinde pana pe 29 iulie 2018 si cuprinde inscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs, afisarea rezultatelor, contestatiile si redistribuirea locurilor disponibile. Vezi in articol care sunt facultatile de la Universitatea Babes-Bolyai unde se da examen de admitere, precum si calendarul de admitere la diverse specializari. continuă pe Hotnews

ADMITERE FACULTATE 2018. Vesti importante pentru viitorii studenti

ADMITERE FACULTATE 2018 Absolventii de licee din mediul rural vor avea, incepand cu anul universitar viitor, un numar de doua mii de locuri speciale la admitere, a anuntat, luni, la Suceava, ministrul Educatiei,.

Care sunt judetele in care romanii pun cei mai multi bani deoparte

Bucuresti - Ilfov si judetele Cluj, Constanta, Timis si Brasov conduc topul zonelor in care romanii au cei mai multi bani in conturile curente si depozite, atat in lei cat si in valuta. Soldul total la nivel national a ajuns la finalul lunii aprilie la.

Hidrologii sunt in alerta: Cod galben de inundatii in mai multe judete. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis sambata doua atentionari cod galben de inundatii, care vizeaza rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj, Bacau, Neamt, Harghita si Covasna. Potrivit Institututlui National.

ntreb BT: Rentabilitatea unui magazin online. Care sunt avantajele si de ce business-ul meu ar trebui sa aiba o prezenta online? Doi specialisti raspund ntrebarilor antreprenorilor, miercuri de la ora 11:00

De ce sa-mi duc afacerea si in mediul online? Cum aleg o platforma de eCommerce potrivita business-ului meu? Ce investitii presupune aceasta decizie? Cum reusesc sa ajung cat mai repede la clientii mei? Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor, miercuri, de la ora 11:00.

LIVE ntreb BT: Rentabilitatea unui magazin online. Care sunt avantajele si de ce business-ul meu ar trebui sa aiba o prezenta online? Doi specialisti raspund ACUM ntrebarilor antreprenorilor

De ce sa-mi duc afacerea si in mediul online? Cum aleg o platforma de eCommerce potrivita business-ului meu? Ce investitii presupune aceasta decizie? Cum reusesc sa ajung cat mai repede la clientii mei? Doi specialisti raspund acum intrebarilor antreprenorilorAdreseaza o intrebare specialistilor pe StartupCafe. ro.

ntreb BT: Rentabilitatea unui magazin online. Care sunt avantajele si de ce business-ul meu ar trebui sa aiba o prezenta online? Doi specialisti au raspuns ntrebarilor antreprenorilor

De ce sa-mi duc afacerea si in mediul online? Cum aleg o platforma de eCommerce potrivita business-ului meu? Ce investitii presupune aceasta decizie? Cum reusesc sa ajung cat mai repede la clientii mei? Doi specialisti au raspuns intrebarilor antreprenorilorVezi raspunsurile pe StartupCafe. ro.

Alerta METEO: Fenomene extreme lovesc Romania. Care sunt zonele cele mai afectate de urgie

Inceputul acestei saptamani debuteaza cu vreme instabila in majoritatea regiunilor, semnalandu-se a averse cu caracter torential cu descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina. Astfel,.

ALERTA METEO: Canicula tropicala loveste NAPRASNIC Romania. Care sunt zonele cele mai expuse

In urmatoarele zile vremea va fi tropicala, iar instabilitatea atmosferica nu va intarzia sa apara in majoritatea regiunilor. Astfel, temperatura in acest weekend va atinge si 35 de grade Celsius, in sudul.

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )