Libnet.ro
UNICEF

01:05

Admitere la facultate 2019. Lista universitatilor de stat, private si a celor cu profil militar

Playtech Playtech,
Admitere la facultate 2019. Lista universitatilor de stat, private si a celor cu profil militar

Acum ca emotiile notelor de la examenul de la Bacalaureat au trecut, absolventii claselor a XII-a se gandesc la admiterea pentru facultate. Iata o lista cu toate univeristatile de stat, private si de profil militar! Admitere facultate 2019. Lista universitati: de stat, privat si cu profil militar Absolventii ciclului liceal si-au aflat notele de la . continuă pe Playtech

ADMITERE LICEU 2019. Cand are loc repartizarea computerizata

Miercuri, 3 iulie, incepe completarea fiselor cu optiunile elevilor pentru admiterea la liceu. Potrivit calendarului de admitere la liceu pentru anul scolar 2019 2020, publicat de.

ADMITERE LICEU 2019. Top specializari la nivel de tara. Surpriza uriasa la prima specializare

La Admiterea in liceu din 2018 primele 50 de specializari au fost din 12 judete si Bucuresti, conform clasamentului oficial aflat pesite-ul ministerului Educatiei. in top 50.

ADMITERE LICEU 2019. Algoritmul de repartizare la licee 2019: Ce se va intampla cu elevii cu medii de admitere la liceu egale si ce sunt optiunile invalide

Admiterea in licee a debutat anul acesta cu destul de multeprobleme, elevii si parintii fiind chemati la scoala sa isi exprime optiunile in fisele de inscriere in clasa a IX-a, inainte ca Ministerul.

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare zero Toate sunt tehnologice

Peste 40 de licee tehnologice nu au reusit sa aiba macar un elev care sa fi promovat bacalaureatul. Statistica prezentata de bacalaureat. edu. ro arata ca in 23 de judete exista cel putin cate un liceu de tip tehnologic cu rata de promovare zero.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )