Libnet.ro
UNICEF

21:15

ADMITERE LICEU 2019. Cand are loc repartizarea computerizata

Antena3 Antena3,
ADMITERE LICEU 2019. Cand are loc repartizarea computerizata

Miercuri, 3 iulie, incepe completarea fiselor cu optiunile elevilor pentru admiterea la liceu. Potrivit calendarului de admitere la liceu pentru anul scolar 2019 2020, publicat de. continuă pe Antena3

Admitere liceu 2019. Aproape 18% dintre candidati vor intra la liceu cu medii sub 5

Admitere liceu 2019. Peste 26. 000 de absolventi de clasa a VIII-a vor intra la liceu cu media de admitere sub 5. Ierahizarea mediilor la nivel national arata ca cele mai multe medii de admitere sub 5 sunt in Bucuresti, Suceava si Constanta. La polul opus, cele mai putine medii de admitere sub 5 sunt in judetele Covasna, Cluj si Braila.

ADMITERE LICEU 2019. Top specializari la nivel de tara. Surpriza uriasa la prima specializare

La Admiterea in liceu din 2018 primele 50 de specializari au fost din 12 judete si Bucuresti, conform clasamentului oficial aflat pesite-ul ministerului Educatiei. in top 50.

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizata. Tot ce trebuie sa stie elevii si parintii

Media de admitere, in baza careia se va faceinscrierea la liceua absolventilor clasei a VIII-a, se calculeaza ca medie ponderata intre media generala obtinuta laexamenul de evaluare nationala, care are.

CALENDAR ADMITERE LICEU 2019. Fiecare pas, explicat

Media de admitere, in baza careia se va faceinscrierea la liceua absolventilor clasei a VIII-a, se calculeaza ca medie ponderata intre media generala obtinuta laexamenul de evaluare nationala, care are.

ADMITERE LICEU 2019. Algoritmul de repartizare la licee 2019: Ce se va intampla cu elevii cu medii de admitere la liceu egale si ce sunt optiunile invalide

Admiterea in licee a debutat anul acesta cu destul de multeprobleme, elevii si parintii fiind chemati la scoala sa isi exprime optiunile in fisele de inscriere in clasa a IX-a, inainte ca Ministerul.

ADMITERE LICEU 2019. Algoritmul de repartizare la licee 2019: Ce se intampla cu elevii cu medii de admitere la liceu egale si ce sunt optiunile invalide

Admiterea in licee a debutat anul acesta cu probleme, elevii si parintii fiind chemati la scoala sa isi exprime optiunile in fisele de inscriere in clasa a IX-a, inainte ca Ministerul Educatiei sa fi.

Codul Administrativ adoptat prin OUG il inflameaza pe ministrul ungar de Externe: Este inadmisibil ca are loc un regres in privinta drepturilor minoritatilor

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, lanseaza noi critici la adresa autoritatilor de la Bucuresti, el sustinand ca noul Cod Administrativ, adoptat de guvern prin ordonanta de urgenta, nu numai ca nu extinde drepturile minoritatilor, ci chiar ia drepturi existente. Este inadmisibilca in Romania are loc un regres in privinta drepturilor minoritatilor nationale, a declarat Peter Szijjarto, potrivit agentiei ungare de presa MTI.

Romania este singura tara din regiune membra a UE in care are loc intensificarea dezechilibrelor macroeconomice, celelalte tari luand masuri pentru a evita derapajele (economist sef)

Romania este singura tara din regiune membra a UE in care are loc intensificarea dezechilibrelor macroeconomice, celelalte tari luand masuri pentru a evita derapajele interne si externe. Totodata, se observa ca, din punct de vedere al mix-ului de politici economice in cele doua cicluri economice in Romania, cel pre- si post criza, asistam la ample reforme structurale in prima jumatate a ciclului, urmata de aplicarea de masuri fiscal-bugetare si de venituri pro-ciclice,care conduc la adancirea deficitelor gemene si absenta marjei de manevra a politicii economice la final de ciclu, arata economistul sef al Bancii Transilvania intr-o analiza transmisa luni in jurul pranzului.

REZULTATE BAC 2019. Cand vor fi publicate rezultatele finale la Bacalaureat 2019

Rata de promovare la Bacalaureat in Capitala, inainte de contestatii, este de 72,84%, potrivit unui centralizator al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )