Libnet.ro
UNICEF

21:15

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Antena3 Antena3,
ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune zodii. Nu te pune cu ele!

Fiecare zodie are o doza de nebunie, dar unele exceleaza la acest capitol! Iata care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul si de ce: Scorpion Nativul Scorpion are mereu la indemana un ac plin de veni.

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

ADMITERE LICEU 2019. Cum se calculeaza media de admitere

Daca te-ai intrebat cum se calculeaza media de admitere la liceu, citeste in continuare. Cum se calculeaza media de admitere la liceu. Media de admitere, in baza careia se va face.

Romanii au cumparat de 320.000 de lei din IKEA Pallady in prima zi. Care sunt cele mai vandute produse

Ieri s-a deschis magazinul IKEA Pallady, cel de-a doilea magazin al suedezilor din Romania si cel mai mare din Europa de Sud-Estul Europei.

Cele mai bune filme romanesti ale anului se vad la TIFF Sibiu 2019

Cea de a 13-a editie TIFF Sibiu se va desfasura in perioada 27 30 iunie si va aduce iubitorilor de film romanesc un program incarcat de proiectii autohtone apreciate in festivalurile internationale. Noua productii romanesti, o parte din ele nelansate in cinema, vor sosi la Sibiu alaturi de autorii si protagonistii lor.

INTERVIURILE DIN BURSA, CELE MAI BUNE DIN PRESA SCRISA Victor Roncea, premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe 2018

Colegul nostru, Victor Roncea, a primit Premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pe anul 2018 la categoria Presa scrisa pentru seria de interviuri din ziarul BURSA intitulata Luminile si umbrele Centenarului, care i-a avut intre cei intervievati pe academicienii si profesorii Ioan Aurel Pop, Ilie Badescu si Larry Watts.

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii si meme-uri in mediul online, dupa ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanta.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor cu cele mai mari medii

Rezultate Evaluare Nationala 2019Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala au fost inregistrate in judetele Braila - 87,6% dintre elevi obtinand note peste sau egale cu 5; Cluj - 87,4% si Prahova -.

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania. Cu ce medii se intra aici

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania te poate ajuta sa-ti faci o idee despre liceul la care ai avea sanse sa intri. Chiar daca ai vrea sa intri la cel mai bun liceu din Capitala, trebuie sa stii ca ultima medie de admitere este colosala, deci trebuie sa fii aproape un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )