Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii si meme-uri in mediul online, dupa ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanta. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea incearca din nou sa aduca in legalitate patru companii municipale cu hotarari de infiintare anulate in instanta Plus: Un buget de 1 miliard de lei pentru alte 19 societati in aceeasi situatie

Primarul Gabriela Firea a repus pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectele de buget pentru cele 19 companii municipale ale caror hotarari de infiintare au fost anulate in instanta, fiindca au fost adoptate ilegal. Bugetele propuse pe anul 2019 se ridica la peste un miliard de lei, din care peste 300 milioane lei merg pe salariile angajatilor, peste 6. 000 pana la finalul anului. in plus, Gabriela Firea cere consilierilor generali sa introduca in legalitate 4 dintre companiile municipale.

Gabriela Firea, mesaj dur la adresa Guvernului: Rabdarea mea este pe sfarsite

Primarul Capitalei a transmis, in cursul zilei de vineri, pe o retea de socializare, un mesaj in care ameninta Guvernul. Ce o supara pe Gabriela Firea? Firea ameninta Guvernul: Rabdarea mea e pe sfarsite Gabriela Firea nu mai suporta situatia creata de Guvern. Primarul Capitalei a transmis vineri ca bugetul Bucurestiului a fost masacrat cu .

Gabriela Firea, mesaj despre bugetul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, atrage atentia ca bugetul Bucurestiului este insuficient pentru toate lucrarile publice, lucru pe care l-a afirmat de mai multe ori inca din 2018 si ca spera ca, m?.

Se cauta solutii pentru votul din Diaspora. Posibila sesiune parlamentara extraordinara a Parlamentului

Parlamentarii cauta de luni solutii pentru votul din Diaspora, astfel incat sa nu se mai repete scandalul de la alegerile europarlamentare. Problema este ca ultima saptamana de activitate de Parlament se.

INTERVIURILE DIN BURSA, CELE MAI BUNE DIN PRESA SCRISA Victor Roncea, premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe 2018

Colegul nostru, Victor Roncea, a primit Premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pe anul 2018 la categoria Presa scrisa pentru seria de interviuri din ziarul BURSA intitulata Luminile si umbrele Centenarului, care i-a avut intre cei intervievati pe academicienii si profesorii Ioan Aurel Pop, Ilie Badescu si Larry Watts.

WTA Birmingham: Julia Goerges vs Ashleigh Barty, duelul din finala - Cele doua jucatoare evolueaza impreuna in proba de dublu

Julia Goerges 19 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut in doua seturi de croata Petra Martic 25 WTA), scor 6-4, 6-3, si s-a calificat in finala turneului Premier de la Birmingham. Jucatoarea din Germania se va lupta pentru trofeu cu australianca Ashleigh Barty, partenera sa in proba de dublu din cadrul competitiei britanice.

Protest pentru fetita din Baia de Arama. Sute de oameni au ajuns la Craiova

Zeci de oameni s-au strans, duminica dimineata, in fata Primariei din localitatea Baia de Arama, judetul Mehedinti, si anunta ca vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemutumiti de modul in care.

Politia Bucuresti vrea sa cumpere servicii de mentenanta pentru masinile din dotare

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) a lansat o licitatie de 28,8 milioane lei 6,07 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de mentenanta pentru masinile Volkswagen Polo din dotare, pe o durata de 18 luni, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )