Libnet.ro
UNICEF

07:46

Admiterea la facultate se va da online anul acesta

Antena3 Antena3,
Admiterea la facultate se va da online anul acesta

Admiterea la facultate s-ar putea da online, anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Deja mai multe universitati au anuntat examene direct in fata calculatorului. continuă pe Antena3

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

SONDAJ. Cum isi vor petrece romanii Pastele anul acesta

Romanii au fost intrebati cum isi vor petrece Pastele anul acesta, avand in vedere masurile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus.

MESTESUGARUL ANUL ACESTA, DE PASTE Ouale incondeiate stau si ele acasa

Incondeierea oualor de Paste este un obicei stravechi in traditia romaneasca. Ouale incondeiate sunt o marturie a datinilor, credintelor si obiceiurilor pascale, reprezentand un element de cultura spirituala specific romaneasca. Ele mai simbolizeaza sosirea primaverii si renasterea naturii. in traditia populara romaneasca, ouale de Paste sunt considerateun simbol al regenerarii si al purificarii, ce protejeaza animalele din gospodarie.

PE PIETELE EXTERNE Pretul aurului - asteptat sa urce la 2.000 de dolari uncia, anul acesta

in primele doua saptamani din aprilie, cotatia metalului galben a crescut cu 11%, iar de la inceputul anului - cu 15% * Dupa mai multe fluctuatii ale cotatiei, de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, aprilie a fost, pana in prezent, cea mai buna luna pentru pretul aurului, din ultimii noua ani Aurul, considerat investitie sigura in timp de criza, este in atentia investitorilor in perioada curenta, in care ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Totusi, evolutia pretului metalului galben nu a fost una constant ascendenta de la izbucnirea focarului de Covid-19, pe piata fiind consemnate fluctuatii importante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )