Libnet.ro
UNICEF

18:00

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Playtech Playtech,
Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica . continuă pe Playtech

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

Iohannis, mesaj pentru romani de Paste: Anul acesta il vom petrece in conditii atipice, departe de cei dragi. Haideti sa facem impreuna acest efort

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj pentru romani in care le-a multumit celor care au respectat restrictiile si constrangerile impuse de autoritati. Totodata, cu ocazia Pastelui, acesta a notat ca sarbatorile le vom petrece in conditii atipice. Haideti sa facem impreuna acest efort, pentru ca sa putem fi din nou, cat mai repede, aproape de parinti, copiii si bunicii nostri, a adaugat presedintele.

Raed Arafat trage un puternic semnal de alarma: Daca oamenii nu respecta regulile, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni, nu sarbatori

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis un avertisment romanilor in contextul sarbatorilor pascale. Acesta a precizat joi intr-o interventie la digi24 ca romanii nu trebuie.

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Cel mai probabil, seful statului va face un nou apel pentru romani, in Vinerea Mare, amintindu-le sa ramana in casa in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale. UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj pentru .

Claudia Patrascanu, veste neasteptata pentru fani, inainte de Paste. De trei saptamani am hotarat

Claudia Patrascanu vine cu o veste bomba pentru cei care o urmaresc! Ce anunt a facut cunoscuta cantareata chiar inainte de Paste? I-a surprins pe fanii ei. Claudia Patrasanu, veste inainte de Paste Claudia a decis, dupa mult timp de agonie, sa se desparta de tatal copiilor ei. Acum, atentia sa se indreapta catre cei .

Raed Arafat: Daca oamenii merg in vizita, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni

Raed Arafat a declarat ca romanii trebuie sa continue masurile de preventie.

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre .

Raed Arafat: Numarul testelor a crescut si o sa ajungem la 8.000 pe zi

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat la Antena 3 ca numarul testelor pentru coronavirus a crescut si ca in curand se va ajunge la 8. 000 de teste pe zi.

Raed Arafat: Starea de urgenta in Romania trebuie prelungita. Virusul nu va disparea

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca starea de urgenta trebuie prelungita in Romania si ca trebuie luate toate masurile pentru protejarea populatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )