Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adolescent de 14 ani din Buzau, mort in urma unei copilarii

România Liberă România Liberă,
Adolescent de 14 ani din Buzau, mort in urma unei copilarii

Un adolescent in varsta de 14 ani a murit la Spitalul Judetean Buzau unde ajunsese in stare grava du. continuă pe România Liberă

Un pusti de 14 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unei cladiri abandonate, din centrul Buzaului

Un baiat de 14 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la ultimul etaj al unei cladiri abandonate, din centrul Buzaului, unde urcase pentru a-si face un selfie. Mario s-a prabusit in gol de la 15 metri inaltime.

Medima Health lanseaza 2 clinici de imagistica medicala si radiologie in Bucuresti in urma unei investitii de 3 milioane de euro

Medima Health lanseaza primele 2 clinici de imagistica medicala si radiologie in Bucuresti in urma unei investitii de 3 milioane de euro Medima Health lanseaza doua clinici in Bucuresti, localizate in Calea Giulesti si Soseaua Virtutii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Tragedie in Buzau. Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un adolescent in virstade 14 ani a murit, miercuri seara,dupa ce a cazutde la ultimuletajal unei cladiri abandonatedin centrulBuzaului. Baiatul se urcase pentru.

Moarte socanta la Buzau. Un baiat de 14 ani si-a pierdut viata dintr-o joaca. Familia e in stare de soc

Un accident teribil a avut loc la Buzau, acolo unde Mario, un tanar de 14 ani a murit seara trecuta. Acesta iesise afara cu trei prieteni si explora zone noi din oras. Din pacate, norocul nu i-a suras adolescentului, iar dupa un gest extrem, Mario si-a pierdut viata. Cum a avut loc tragedia Dupa ce .

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

Incendiu intr-un parc auto din Buzau. 27 de autoturisme au fost distruse (VIDEO)

In noaptea de luni spre marti, 27 autoturisme dintr-un parc auto din judetul Buzau au ars intr-un incendiu izbucnit. Incendiu intr-un parc auto din Buzau Potrivit reprezentantului ISU.

Cu ce se ocupa acum Dragos Mostenescu din serialul La Bloc. A plecat de 3 ani din tara

Pentru multi ani, telespectatorii Procinema s-au bucurat de unul din cele mai longevive seriale romanesti. Serialul La Bloc a avut viata lunga si multi fani, de-a lungul anilor. Actorii din sitcomul romanesc, unii s-au retras, altii si-au cotinuat activitatea in alte proiecte. Printre indragitii actori ai sitcom-ului se numara si Dragos Mostenescu. Astazi, alaturi de .

Un baietel de 8 ani din Targoviste, scrisoare tulburatoare pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti...

Nicoleta Ionita, presedinta Asociatiei Give Help din Targoviste, a primit o scrisoare emotionanta din partea unui baietel de 8 ani care ii cere lui Mos Craciun de mancare pentru el, mama si pentru bunica sa. Pustiul nu-l uita nici pe catelul Bobita, pentru care cere un os ca la televizor.

Marcel Pavel merge din rau in mai rau. Ce mari probleme financiare are: cati bani a castigat in ultimii doi ani din muzica

Marcel Pavel a ajuns intr-un punct de cotitura. Viata lui s-a schimbat complet in ultimul timp, iar binele isi face mai rar aparitia. Celebrul cantaret are mari probleme financiare. Cat de greu i-a mers in ultimii doi ani? Ce arata declaratia lui de avere? Cu ce se mai poate lauda acum vedeta? Marcel Pavel se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )