Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un adolescent de 15 ani din Hunedoara a disparut de acasa. Baiatul a lasat si un bilet de adio

Antena3 Antena3,
Un adolescent de 15 ani din Hunedoara a disparut de acasa. Baiatul a lasat si un bilet de adio

Un adolescent din comuna Totesti, judetul Hunedoara, in varsta de 15 ani, a disparut noaptea trecuta de acasa, din locuinta familiei care il luase in plasament. Politistii au descoperit ca acesta a lasat. continuă pe Antena3

Un tanar a dat spargerea unei case din Hunedoara. Ce au gasit oamenii legii asupra lui

Un tanar de 32 de ani a dat un jaf la o casa din Hunedoara si a plecat de acolo cu o suma uriasa de bani, dar si cu obiecte valoroase. Stapanul locuintei a sunat la numarul de urgente dupa ce.

Hunedoara: Adolescent aflat in plasament, disparut de la domiciliu

Un adolescent in varsta de 15 ani, din comuna Totesti, judetul Hunedoara, a disparut de acasa, in ti.

Faze tari: Fetita de 9 ani, din Vaslui, olimpica la limba rusa, desi nu studiaza disciplina la scoala; Autocarele electrice ajung pe sosele: unde te poti plimba cu unul; China sustine ca a creat un 'super-material' invizibil

Neymar, criticat pentru omagiul insensibil adus lui Stephen Hawking Neymar a fost aspru criticat pe retelele de socializare pentru un omagiu adus de fotbalist fizicianului Stephen Hawking. Starul PSG. 10 intrebari pe care ai vrut mereu sa i le pui sotiei celui mai cunoscut criminal din Marea Britanie Te-ai intrebat vreodata ce le atrage pe femei la criminali? Charles Salvador, cunoscut si ca Charles Bronson, e probabil cel mai.

Un baietel de 5 ani din Satu Mare si-a gasit mama fara suflare, spanzurata! Alexandra a lasat in urma 3 copii mici

Alexandra, o tanara in varsta de 29 de ani, mama a trei copii minori, si-a pus sambata seara capat zilelor, in locuinta sa din comuna Santau. Femeia a fost gasita spanzurata de unul dintre copiii sai, in varsta de doar.

Timisoara: Femeia care si-a ucis fetita de patru ani este absolventa de arte plastice si a fost educatoare timp de 15 ani. In urma cu trei saptamani ea a intrat in concediu fara plata

Femeia de 38 de ani din Timisoara care marti seara si-a ucis fetita in varsta de patru ani a fost educatoare timp de 15 ani la gradinita din satul Murani, din judetul Timis. In urma cu trei saptamani, ea a cerut concediu fara plata invocand ca a obosit sa faca naveta si ca vrea sa isi caute un loc de munca mai bine platit, informeaza news. ro. Seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Timis, Aura Danielescu, spune ca femeia era absolventa de Arte Plastice, era cadru didactic titular si nu a facut niciodata probleme, iar mama ei era invatatoare si a luat mai multi copii in plasament.

Un elev de 14 ani din Sibiu a omorat un batran in casa caruia intrase dupa tigari. Adolescentul era in stare de ebrietate

Un elev de 14 ani din Sibiu, aflat sub influenta alcoolului, a omorat in bataie un batran de 70 de ani, in casa caruia intrase ca sa ia tigari. Tanarul si-a marturisit fapta si a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru a se stabili daca avea discernamant.

Un tanar de 14 ani din Sibiu este suspectat ca a ucis un batran

Un baiat in varsta de 14 ani, suspectat ca ar fi lovit de mai multe ori un batran din Fantanele, provocandu-i decesul, a fost prins de politisti si internat in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, a anuntat marti Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

Un fotbalist de 19 ani din Gorj a murit intr-un cumplit accident rutier

Fotbalistul Nicolae Bivolaru, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care a avut loc in acest weekend in judetul Gorj. Tanarul era fundas central la AS Stiinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )