Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari: Fetita de 9 ani, din Vaslui, olimpica la limba rusa, desi nu studiaza disciplina la scoala; Autocarele electrice ajung pe sosele: unde te poti plimba cu unul; China sustine ca a creat un 'super-material' invizibil

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Fetita de 9 ani, din Vaslui, olimpica la limba rusa, desi nu studiaza disciplina la scoala; Autocarele electrice ajung pe sosele: unde te poti plimba cu unul; China sustine ca a creat un

Neymar, criticat pentru omagiul insensibil adus lui Stephen Hawking Neymar a fost aspru criticat pe retelele de socializare pentru un omagiu adus de fotbalist fizicianului Stephen Hawking. Starul PSG. 10 intrebari pe care ai vrut mereu sa i le pui sotiei celui mai cunoscut criminal din Marea Britanie Te-ai intrebat vreodata ce le atrage pe femei la criminali? Charles Salvador, cunoscut si ca Charles Bronson, e probabil cel mai. continuă pe Hotnews

Faze tari:Primul oras din Romania care pune in functiune un functionar public virtual. Se va numi Antonia si va functiona 24 de ore;Cum e vremea pe alte planete fata de ce stii pe Pamant;Bebelusii plang diferit in fiecare tara. Cum se diferentiaza planse

Cum iti vor salva porcii viata chiar daca ti-e greu sa admiti astaIn viitor, s-ar putea ca porcii sa iti salveze viata. O echipa de cercetatori japonezi sustin ca au dezvoltat niste. Cocktail-ul cu diamante comestibile este servit intr-un bar din londraBarul londonez The Bletchley, situat pe prestigioasa strada Kings Road, ofera un cocktail decorat cu.

Tanarul impuscat mortal de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere din municipiu. Cum s-a intamplat incidentul

Tanarul de 26 de ani, declarat mort la peste doua ore dupa ce a fost impuscat in cap de catre un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie publicatia locala Vremea Noua. Politistul care l-a impuscat este agent al Biroului de Politie Rutiera Vaslui.

Tanarul iMPUSCAT iN CAP de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere

Tanarul impuscat in cap de un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie Vremea Noua. Incidentul s-a petrecut joi dupa amiaza, dupa.

Noi informatii despre tanarul impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina.

Faze tari: Un preot dezvaluie secretul Luminii Sfinte de la Ierusalim: 'Dumnezeu face minuni, dar nu pentru placerea celor din jur; Un arheolog celebru fabrica singur artefactele pe care apoi le prezenta ca pe mari descoperiri; Un tanar si-a facut un

O asistenta simte la propriu durerea pacientilor din cauza unei boli rare. Doar 1,6% din populatie are afectiunea. O asistenta din Missouri. Primarul din Sfantu Gheorghe celebreaza Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapelul Italiei. De ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Un sofer din Vaslui a fost impuscat mortal de un politist. Agentul ar fi colaborator al DNA

Un politist l-a impuscat, joi dupa-amiaza, pe un sofer in varsta de 27 ani. Se pare ca agentul a fos.

Accident extrem de grav la iesirea din Vaslui. O persoana si-a pierdut viata si altele cinci au fost ranite

O persoana a murit si alte patru persoane au fost grav ranite in urma unui accident ce a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, pe DN2F. Doua masini s-au lovit frontal dupa ce una dintre masini a ajuns pe co.

Un adolescent de 15 ani din Hunedoara a disparut de acasa. Baiatul a lasat si un bilet de adio

Un adolescent din comuna Totesti, judetul Hunedoara, in varsta de 15 ani, a disparut noaptea trecuta de acasa, din locuinta familiei care il luase in plasament. Politistii au descoperit ca acesta a lasat.

Un tanar de 14 ani din Sibiu este suspectat ca a ucis un batran

Un baiat in varsta de 14 ani, suspectat ca ar fi lovit de mai multe ori un batran din Fantanele, provocandu-i decesul, a fost prins de politisti si internat in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, a anuntat marti Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

Un fotbalist de 19 ani din Gorj a murit intr-un cumplit accident rutier

Fotbalistul Nicolae Bivolaru, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care a avut loc in acest weekend in judetul Gorj. Tanarul era fundas central la AS Stiinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )