Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un adolescent de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit de fulger

Adevărul Adevărul,
Un adolescent de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit de fulger

Furtuna care a pus stapanire pe intreg judetul de mai multe ore a facut primele victime. Un adolescent de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla cu vitele familiei la pascut. Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut sa faca nimic pentru adolescent. continuă pe Adevărul

Cel putin 11 oameni au murit dupa ce o tornada a lovit un oras din nordul Mexicului

Peste 11 oameni au murit in orasul Ciudad Acuna, situat in nordul Mexicului, in urma unei tornade, transmite agentia AFP, citata de Agerpres. Din nefericire, 11 persoane si-au pierdut viata, a scris pe.

UPDATE Un TIR a fost lovit in plin de un tren care circula pe ruta Timisoara - Bucuresti. Soferul TIR-ului a murit pe loc

Un TIR a fost lovit, sambata, de tren in judetul Olt. Din primele informatii se pare ca soferul TIR-ului a murit pe loc.

Un TIR a fost lovit in plin de un tren care circula pe ruta Caracal - Bucuresti. Soferul TIR-ului a murit pe loc

Un TIR a fost lovit, sambata, de tren in judetul Olt. Din primele informatii se pare ca soferul TIR-ului a murit pe loc.

Un tir a fost lovit de tren la iesirea din Caracal: Soferul tirului nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata

Un tir a fost lovit de tren la trecerea la nivel cu calea ferata de la iesirea din Caracal, circulatia feroviara fiind blocata pe ambele sensuri intre Caracal si Farcasele. Soferul de tir, in varsta de de 47.

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 35 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 35 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 36 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

Un barbat a murit dupa ce a fost trasnit. Telefonul din buzunar i-ar fi fost fatal

Un barbat din localitatea aradeana Maderat, apartinatoare de orasul Pancota, a murit dupa ce a fost lovit de fulger, in cursul serii de joi.

Olt: Un autocamion a fost lovit de tren. Soferul TIR-ul a decedat

Soferul unui autotren a murit sambata, in comuna Farcasele, in urma unui accident feroviar, in care au fost implicate un autotren ce tracta o remorca cu pietris si trenul de calatori InterRegio 1692. , relateaza Agerpres.

DOCUMENT. Radu Mazare a plecat de la Primaria Constanta dupa 15 ani

Radu Mazare, aflat in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, a demisionat din functia de primar al municipiului Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )