Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort intr-o locuinta din Vaslui

B1 B1,
Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort intr-o locuinta din Vaslui

Intr-o locuinta din localitatea vasluiana Feresti a fost gasit mort, in conditii suspecte, un adolescent de 17 ani, iar un alt baiat de 21 de ani, care se afla in aceeasi casa, a fost. continuă pe B1

Danemarca: O fata de 17 ani a fost gasit vinovata de tentativa de atac cu bomba in doua scoli

O adolescenta daneza care s-a oferit sa lupte pentru Statul Islamic a fost gasit vinovata vineri pentru planuirea de atacuri cu bomba in doua scoli, dintre care una este evreiasca, transmite Reuters, citand televiziunea locala DR.

A fost gasit MORT intr-o locuinta. CUTREMURATOR! Despre CINE este vorba. Doua echipaje de prim-ajutor au ajuns la fata locului

Intr-o locuinta din localitatea vasluiana Feresti a fost gasit mort, in conditii suspecte, un adolescent de 17 ani, iar un alt baiat de 21 de ani, care se afla in aceeasi casa, a fost.

O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Ana E. , o tanara de 17 ani, eleva in Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire.

O fata de 17 ani din Dambovita s-a sinucis in locuinta ei. Familia e in stare de soc. Ce au gasit politistii in telefonul ei

O fata de 17 ani, din orasul Fieni, judetul Dambovita, s-aspanzuratinapartamentulincarelocuiacubunicasa. Bunica a fost cea care si-a.

Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Ana Emanuela Florei, o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Banatean din Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire dezafectata se afla o femeie spanzurata.

Tragedie intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 17 ani a murit, iar un altul de 21 de ani este in stare critica

Un copil de 6 ani, din localitatea vasluiana Feresti, si-a descoperit luni dimineata fratele de 21 de ani si pe prietenul acestuia, in varsta de 17 ani, in stare de inconstienta in camera in care dormeau.

Moarte suspecta in Alba: A fost gasit carbonizat intr-o masina. Incredibil, despre cine este vorba (VIDEO)

O persoana a fost gasita carbonizata duminica intr-o masina, in comuna Ighiu din judetul Alba, informeaza alba24. ro. Pompierii au fost chemati sa stinga incendiul care a cuprins un automobil,.

Danemarca: O fata de 17 ani, VINOVATA de tentativa de atac cu BOMBA in doua scoli

O adolescenta daneza care s-a oferit sa lupte pentru Statul Islamic a fost gasita vinovata vineri pentru planuirea de atacuri cu bomba in doua scoli, dintre care una este evreiasca, transmite Reuters, ci.

Ce s-a ales de cel mai mare centru comercial din Deva anilor 2000. Mall-ul si terenurile abandonate de mai multi ani au fost scoase la licitatie

Terenurile si cladirile celui mai mare complex comercial planuit in Deva anilor 2. 000, dar abandonat inainte de realizarea investitiei, au fost scoase la licitatie publica de lichidatorul judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )