Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tragedie intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 17 ani a murit, iar un altul de 21 de ani este in stare critica

Adevărul Adevărul,
Tragedie intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 17 ani a murit, iar un altul de 21 de ani este in stare critica

Un copil de 6 ani, din localitatea vasluiana Feresti, si-a descoperit luni dimineata fratele de 21 de ani si pe prietenul acestuia, in varsta de 17 ani, in stare de inconstienta in camera in care dormeau. continuă pe Adevărul

Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort intr-o locuinta din Vaslui

Intr-o locuinta din localitatea vasluiana Feresti a fost gasit mort, in conditii suspecte, un adolescent de 17 ani, iar un alt baiat de 21 de ani, care se afla in aceeasi casa, a fost.

O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Ana E. , o tanara de 17 ani, eleva in Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire.

Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Ana Emanuela Florei, o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Banatean din Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire dezafectata se afla o femeie spanzurata.

O fata de 17 ani din Dambovita s-a sinucis in locuinta ei. Familia e in stare de soc. Ce au gasit politistii in telefonul ei

O fata de 17 ani, din orasul Fieni, judetul Dambovita, s-aspanzuratinapartamentulincarelocuiacubunicasa. Bunica a fost cea care si-a.

Cel mai periculos interlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme

Cel mai periculos inrerlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme. Liderul gruparii care a furat arme din unitatea militara de la Ciorogarla, Eugen Preda, a fost eliberat conditionat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )