Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un adolescent a fost arestat in Polonia, dupa ce s-a plimbat cu motocicleta intr-un mall

Antena3 Antena3,
Un adolescent a fost arestat in Polonia, dupa ce s-a plimbat cu motocicleta intr-un mall

Un adolescent a fost arestat in Polonia, dupa ce s-a plimbat cu motocicleta intr-un mall din sud-estul tarii. Tanarul s-a filmat atunci cand a traversat, pe doua roti, holurile centrului comercial, facand. continuă pe Antena3

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu

UPDATE - Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu. Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost retinut sambata de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul in care a fost pus sub.

O minora de 17 ani, exploatata sexual de un barbat din comuna Dragalina. Suspectul a fost arestat preventiv

Un barbat, suspectat ca a traficat in tara si in strainatate o minora in varsrta de 17 ani, a fost arestat preventiv. Oamenii legii au descins joi, la locuinta barbatului din comuna Dragalina, unde au efectuat 5 perchezitii pentru probarea activitatii infractionale.

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )