Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un adolescent a fost internat la Terapie Intensiva cu sindrom inflamator multisistem aparut in urma COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un adolescent a fost internat la Terapie Intensiva cu sindrom inflamator multisistem aparut in urma COVID-19

Un adolescent care ar fi fost infectat cu noul coronavirus se afla la terapie intensiva si are sindrom inflamator multisistem. Este o reactie exagerata de aparare a organismului dupa ce tanarul a facut COVID-19, iar acum toate organele sunt inflamate. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cazuri de coronavirus in randul copiiilor: Bebelus de 9 luni, internat la terapie intensiva in Galati

EXCLUSIV Un bebelus de 9 luni, infectat cu noul coronavirus, a fost internat impreuna cu mama lui gravida in cinci luni la Spitalul din Galati. Reprezentantii Institutiei Prefectului Judetului Galat.

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

Un bebelus de noua luni si un baiat de sase ani, confirmati cu COVID-19 si internati la Terapie Intensiva in Galati si Bucuresti

Un bebelus de 9 luni dintr-o comuna din judetul Galati care a fost diagnosticat cu infectie cu noul coronavirus este internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii din Galati. Mama lui, gravida in cinci luni, este pozitiva si ea, fiind internata alaturi de micut. Un alt copil, in varsta de sase ani, este internat la Terapie Intensiva la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde a fost operat pentru apendicita, complicata cu peritonita.

Un bebelus de noua luni din Galati si un baiat de sase ani, internati la Terapie Intensiva dupa ce au confirmati cu COVID-19

Un bebelus de 9 luni dintr-o localitate din judetul Galati a fost internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii din Galati dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Mama lui, gravida in cinci luni, este infectata si ea, fiind internata alaturi de micut.

A patra zi consecutiva cu peste 2.000 de cazuri noi. Record de pacienti la Terapie Intensiva

Un numar de 2. 064 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost depistate in ultimele 24 de ore, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. in momentul de fata, 583 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva.

O noua zi cu peste 2.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 si 37 de decese. 557 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 129. 658 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2. 086 de noi imbolnaviri din 25. 797 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 862 de decese, din care 37 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 557.

Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri nici pe sectii, nici la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler: Observam gravitatea cazurilor si faptul ca se vindeca mult mai greu (VIDEO)

Situatie alarmanta la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde nu mai sunt locuri libere pentru pacientii cu COVID-19 nici la terapie intensiva, nici pe sectii, potrivit B1.

Digi24: Aberatiile birocratiei romanesti. in plina pandemie, o sectie de terapie intensiva dotata cu aparatura de ultima generatie sta inchisa

In timp ce numarul pacientilor de la terapie intensiva creste, din spitale lipsesc medici si asistenti care sa se ocupe de bolnavi. Pentru ca situatia este critica in unele spitale, statul a decis sa faca angajari, insa doar pe o perioada determinata si numai in timpul pandemiei.

Nelu Tataru: Din cei peste 550 de pacienti internati la Terapie Intensiva, 176 sunt intubati si necesita ventilatie Sunt locuri in spitale

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit despre situatia celor peste 550 de pacienti bolnavi de COVID-19 aflati la Terapie Intensiva, precizand ca 176 dintre ei sunt intubati si necesita respiratie.

Cati pacienti COVID-19 sunt conectati la ventilatoare? 170 dintre cei 557 internati la Terapie Intensiva

170 dintre cei 557 de pacienti cu COVID-19 internati in sectiile de Terapie Intensiva din Romania sunt conectati la ventilatoare de suport respirator, informeaza Ministerul Sanatatii. Practic, doar aproximativ 10% dintre ventilatoarele disponibile in sectiile ATI din tara noastra sunt folosite in acest moment pentru pacienti infectati cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )