Libnet.ro
UNICEF

21:15

Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri nici pe sectii, nici la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler: Observam gravitatea cazurilor si faptul ca se vindeca mult mai greu (VIDEO)

B1 B1,
Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri nici pe sectii, nici la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler: Observam gravitatea cazurilor si faptul ca se vindeca mult mai greu (VIDEO)

Situatie alarmanta la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde nu mai sunt locuri libere pentru pacientii cu COVID-19 nici la terapie intensiva, nici pe sectii, potrivit B1. continuă pe B1

Ultima ora! Spitalul Marius Nasta a fost vandalizat de rudele unui pacient mort de COVID-19. Ce traume au suferit pacientii si medicii

In cursul serii de joi, Institutul Marius Nasta a fost atacat de un grup numeros de persoane, rude ale unui pacient decedat de COVID-19. Cei 20 de atacatori au patruns violent in spital, ajungand sa ameninte medicii si pacientii internati in saloane. Agresorii au incercat sa intre pe ferestre Momente ingrozitoare au avut loc joi .

Pacientul care a murit de COVID la Spitalul Marius Nasta, ale carui rude au urcat pe ferestre si au incercat sa sparga geamurile, avea 40 de ani si suferea de obezitate morbida

Pacientul care a murit aseara de COVID-19 la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, ale carui rude au urcat pe ferestrele spitalului si au incercat sa sparga geamurile la aflarea vestii, avea 40 de ani si suferea de obezitate morbida, a explicat vineri managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler, pentru HotNews. ro. Barbatul era internat de cateva zile, cu evolutie lenta, dar progresiva spre deteriorare, iar familia a fost informata in permanenta in legatura cu deteriorarea starii acestuia, spune managerul spitalului.

Doctor Beatrice Mahler, despre pacientul care a murit de COVID la Spitalul Marius Nasta, ale carui rude au urcat pe ferestre si au incercat sa sparga geamurile: Avea 40 de ani si suferea de obezitate morbida

Incident grav la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, unul dintre principalele centre COVID din tara. Un grup de 20 de indivizi a luat spitalul cu asalat dupace un brabat a murit acolo din cauza.

Spitalul Marius Nasta, dedicat COVID-19, a fost asediat de 20 de atacatori

Institutul Marius Nasta din Capitala a fost atacat aseara de rudele unui pacient mort de COVID. Aproape 20 de indivizi s-au napustit prin saloane si au incercat sa intre cu forta chiar in sectia unde sunt tratati bolnavii de coronavirus.

Spitalul Marius Nasta, luat cu asalt. Familia unui pacient decedat de COVID-19 a trecut de paza si a amenintat medicii si pacientii

Un grup numeros de persoane a patruns, joi seara, in incinta Spitalului Marius Nasta din Capitala si a amenintat medicii si pacientii. Indivizii sunt rude ale unui pacient infectat cu COVID-19 care a decedat.

Pacientul decedat ale carui rude au vandalizat Institutul Marius Nasta suferea de obezitate morbida la 40 de ani

Pacientul care a murit aseara de COVID-19 la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, ale carui rude au urcat pe ferestrele spitalului si au incercat sa sparga geamurile la aflarea vestii, avea 40 de ani si suferea de obezitate morbida, a explicat vineri managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

Ludovic Orban, avertisment pentru profesori: Daca un dascal face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu. Daca refuza, nu mai are ce cauta in sistemul de educatie (VIDEO)

Scoala online da batai de cap nu doar elevilor, ci si dascalilor. Dupa cum se stie inca din primavara, multi profesori nu au tinut nici macar o ora online cu elevii, motivand ca nu au infrastructura.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )