Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa lui din Italia. E socant ce ar fi facut tanarul

Antena3 Antena3,
Un adolescent roman a fost gasit mort in casa lui din Italia. E socant ce ar fi facut tanarul

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, la Chiusi, in Italia. Baiatul de doar 18 ani a fost gasit fara suflare vineri seara, dupa ce vecinii s-au alarmat ca nu a mai fost vazut de ceva. continuă pe Antena3

Baietelul disparut in orasul Balan a fost gasit mort

Tragedie fara margini! Ciprian-Costel Manoila, baietelul disparut in orasul Balan, a fost gasit mort in raul Olt. Copilul de sase ani disparuse de acasa, luni la pranz, iar ultima data fusese zarit.

Un tanar de 17 ani din Dambovita a fost gasit spanzurat in livada din spatele casei

Un tanar de 17 ani, din localitatea damboviteana Valeni, a fost gasit, vineri, spanzurat, in livada din spatele casei, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita. Tanarul nu.

Unul dintre creatorii Omului Paianjen s-a stins din viata. Steve Ditko a fost gasit decedat in locuinta sa din Manhattan

Steve Ditko, unul din creatorii Omului Paianjen/Spider-Man alaturi de Neil Gaiman, a murit, in locuinta sa din New York. Artistul avea 90 de ani. Steve Ditko a fost gasit decedetat in apartamentul sau din .

A fost gasit copilul rapit la Vaslui! Unde s-a aflat in tot acest timp! Vinovatii au recunoscut

Detalii de ultim moment in cazul rapirii copilului la Vaslui. Vinovatii au fost gasiti. Citeste mai mult.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )