Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unul dintre creatorii Omului Paianjen s-a stins din viata. Steve Ditko a fost gasit decedat in locuinta sa din Manhattan

Antena3 Antena3,
 Unul dintre creatorii Omului Paianjen s-a stins din viata. Steve Ditko a fost gasit decedat in locuinta sa din Manhattan

Steve Ditko, unul din creatorii Omului Paianjen/Spider-Man alaturi de Neil Gaiman, a murit, in locuinta sa din New York. Artistul avea 90 de ani. Steve Ditko a fost gasit decedetat in apartamentul sau din . continuă pe Antena3

Doliu! Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata

Toader Burtila, unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni, s-a stins din viata, marti, la varsta de 63 de ani. Barbatul era internat la un spital din Viena si a murit din cauza unor complicatii aparute la.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Doliu in lumea sportului romanesc! Presedintele unui cunoscut club sportiv s-a stins din viata (FOTO)

Mihai Zaharia, fostul presedinte al Clubului Sportiv Rapid, s-a stins din viata, joi, la varsta de 75 de ani. Barbatul a condus CS Rapid timp de 21 de ani, intre 1990 si 2011, perioada in care giulestenii.

A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Co-presedintele grupului chinez de firme HNA Wang Jian a decedat in Farnta in timpul unei calatorii de afaceri, politia locala precizand ca moartea pare a fi una accidentala, acesta cazand de la inaltime.

Unul dintre putinele sate fara hoti din lume se afla in Romania

Eibenthal este un sat considerat idilic din vestul Romaniei. Este locuit in mare parte de minoritati cehe, insa a devenit cunoscut deoarece este una dintre putinele comunitati din lume fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )