Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adolescenta de 14 ani, disparuta in Botosani! Cine a vazut-o pe Ionela-Gina sa sune imediat la 112

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 14 ani, disparuta in Botosani! Cine a vazut-o pe Ionela-Gina sa sune imediat la 112

O adolescenta de 14 ani din Botosani a fost data disparuta pe 23 iulie. Ionela-Gina era imbracata in blugi si bluza de trening. Daca ati vazut aceasta tanara sau cunoasteti date despre ea, anun?. continuă pe Antena3

Galati: Minora de 14 ani disparuta de acasa de doua zile a fost gasita de politisti

Minora de 14 ani, din comuna Sendreni, care a plecat de acasa in urma cu doua zile si nu a mai reven.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un.

UPDATE A fost descoperita fata din Galati despre care nu se mai stia nimic de doua zile. Unde au gasit-o politistii

Oamenii legii au reusit sa o localizeze pe fata de 14 ani, care a plecat de acasa acum doua zile si nu a mai revenit.

Minora de 14 ani, data disparut in Galati, a fost gasita

O noua minora de 14 ani a disparut de la domiciliul. Familia face eforturi disperate sa o gaseasca pe Maria Cristina. Politistii cauta o minora, de 14 ani, care a plecat de acasa si nu a mai.

O minora de 14 ani a disparut de acasa. Familia face eforturi disperate sa o gaseasca pe Maria

O noua minora de 14 ani a disparut de la domiciliul. Familia face eforturi disperate sa o gaseasca pe Maria Cristina. Politistii cauta o minora, de 14 ani, care a plecat de acasa si nu a mai.

ALERTA MAXIMA in Romania! inca o ADOLESCENTA e data DISPARUTA, iar mama ei a primit un telefon de la un barbat. Reactia ABERANTA a Politiei: Trebuie sa acceptati situatia...

Inca un caz similar celor din Caracal a aparut in Romania! SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Milena Maria, o fata.

STS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonului

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis vineri ca fata de 15 ani disparuta in Olt a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute. La al doilea apel, in timpul discutiei cu dispecerul de la politie, apelanta nu a reusit sa furnizeze date privind adresalocatia in care se afla, dar a furnizat o adresa de pe o carte de vizita pe care o gasise in locatia in care se afla. Reactia STS vine dupa ce Politia a anuntat ca STS a transmis trei adrese gresite in urma apelului la 112.

Adolescenta de 16 ani snopita in bataie de fostul iubit. Victima a ajuns in spital

O tanara a fost transportata la Urgente dupa ce a fost batuta de fostul iubit, in varsta de 20 de ani. Politistii au emis un ordin de protectie impotriva agresorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )