Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Antena3 Antena3,
Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un. continuă pe Antena3

Cazul Caracal - Mama Luizei, despre politistii din Cosoveni: Repetau intruna, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un Fat-Frumos, transmite Agerpres.

Cazul de la Caracal: Mama Luizei Melencu afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un Fat-Frumos.

Noi detalii despre a doua adolescenta disparuta in Olt

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna C.

Mama fetei din Caracal, disparute in aprilie: Politistii mi-au spus ca e majora, are 18 ani si a plecat cu Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, din comuna doljeana Diosti, prima fata disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei are 18 ani si, cel mai probabil, a plecat cu un Fat-Frumos, potrivit g4media.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Luizei, una dintre victime, in culmea disperarii: Mi-a omorat copilul! Jur ca-l omor cu mainile mele! (VIDEO)

Imagini socante in fata casei criminalului in serie din Caracal. Mama Luizei Melencu, una dintre adolescente, a fost filmata in timp ce urla de durere. De ce i-a facut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu.

Posibil criminal in serie la Caracal. Mama Luizei, fata disparuta in aprilie, spera cu disperare ca fiica ei sa traiasca: Am aprins lumanare pentru Alexandra. Am speranta intr-o minune

Politistii se tem ca o alta fata din Olt, data disparuta in aprilie, a fost si ea victima fostului mecanic auto din Caracal. Mihaela Luiza, care are 18 ani, a plecat de acasa la Caracal in aprilie si nu.

Mama Luizei, luata cu ambulanta de la casa groazei. Femeia a aprins ieri o lumanare pentru Alexandra si spera ca fiica ei e inca in viata - IMAGINI socante!

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei. Mama Luizei a fostluata cu ambulanta de la casa.

Tragedie in Aiud. Un adolescent francez de 18 ani s-a electrocutat, dupa ce a incercat sa faca o poza pe tren

Un tanar francez, de 18 ani, se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a electrocutat in timp ce incerca sa-si faca un selfie pe tren. Aflat in vizita in Romania, alaturi de un grup de prieteni,.

Tanar francez de 18 ani, electrocutat dupa ce s-a urcat pentru un selfie pe un vagon in Gara Aiud. Victima are arsuri pe 60% din corp

Un tanar francez in varsta de 18 ani a fost ranit grav dupa ce s-a electrocutat in noaptea de joi spre vineri in gara din Aiud dupa ce s-a urcat pe un vagon de marfa pentru a-si face un selfie.

Ipoteza socanta lansata de bunicul Luizei, fata disparuta din Caracal in aprilie: Altele sunt interesele...

Bunicul si mama Luizei Melencu, fata de 19 ani vazuta ultima data in Caracal in luna aprilie, au revenit sambata, 27 iulie 2019, la poarta casei lui Gheorghe Dinca, suspectul arestat pentru viol si trafic de minori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )