Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adolescenta de 15 ani din Arges, gasita moarta in casa: Mama ei a fost descoperita cu venele taiate

B1 B1,
Adolescenta de 15 ani din Arges, gasita moarta in casa: Mama ei a fost descoperita cu venele taiate

O adolescenta de 15 ani a fost gasita fara viata in casa, miercuri, de catre tatal ei. Totodata, mama sa a fost descoperita cu venele taiate, aceasta fiind transportata la spital, relateaza Mediafax. continuă pe B1

O clujeanca de 58 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa. Avea pe corp urme de violenta

Politistii au inceput o ancheta dupa ce femeie de 58 de ani din comuna clujeana Palatca a fost gasita, miercuri, 4 decembrie, dupa-amiaza, moarta in locuinta ei. Femeia avea urme de violenta pe corp produse de un obiect taietor-intepator.

FOTO VIDEO La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Astazi de dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Luni dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

Cluj: O femeie a fost gasita moarta in locuinta ravasita, pe trupul ei fiind descoperite urme de violenta

O femeie de 58 de ani a fost gasita fara viata, miercuri, in locuinta sa din comuna Palatca, judetul Cluj, care fusese ravasita. Potrivit Mediafax, anchetatorii au afirmat ca pe trupul ei au fost.

SUA: Incident armat intr-un liceu din Florida. Elev de 15 ani, grav ranit

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida, fiind impuscat un elev in varsta de 15 ani care este ranit, informeaza Fo.

Cea mai mare parada militara de 1 Decembrie din ultimii 15 ani: in premiera, au participat presedintele Moldovei, dar si 140 de militari straini (VIDEO)

A fost cea mai mare parada militara din ultimii 15 ani de Ziua Nationala a Romaniei in Capitala. Peste 2. 000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, SRI si SPP, dar si 140 de.

Podul de la Garleni, redeschis circulatiei dupa 15 ani: Lucrarea de reabilitare a costat 1.800.000 lei

Circulatia rutiera a fost redeschisa, miercuri, ae podul peste raul Limpedea din zona comunei Garleni, pe DN 15 Bacau Piatra Neamt, informeaza Agerpres. Lucrarea de reabilitare in urma afectarii.

15 ani de cultivare a porumbului modificat genetic in Spania - beneficii economice, sociale si de mediu

Un studiu dat recent publicitatii la Madrid de fundatia spaniola Antama si avand ca autori cercetatori in economie aplicata de la Universitatile Oviedo si Pablo de Olavide arata ca, din primul an de cultivare in Spania 1998) si pana astazi, porumbul modificat genetic Bt rezistent la insectele lepidoptere a dus la un spor de productie de 853 201 tone, in valoare de 156 milioane de euro. Suprafata cu pormb modificat genetic a atins, in Spania, 129 071 de hectare in 2012 si se asteapta o noua crestere in 2013, care sa extinda cultivarea acestuia pana la circa 150 000 hectare. Citeste mai mult pe www. infoomg. ro.

Ziua Nationala a Romaniei: Cea mai mare parada din ultimii 15 ani, la care participa peste 2.000 de militari, incepe la Arcul de Triumf

Astazi se implinesc 95 de ani de la Marea Unire. in decembrie 1918, romanii si-au inceput drumul spre un stat unitar national. Astfel, aceasta data ramane ziua de referinta in istoria tarii noastre.

Ziua Nationala a Romaniei: Cea mai mare parada din ultimii 15 ani, cu peste 2.000 de militari, a avut loc la Arcul de Triumf (VIDEO)

15:Parada militara de la Arcul de Triumf s-a incheiat. La final, mai multi participanti au inceput sa-i huiduie pe politicienii prezenti la ceremoniile de 1 Decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )