Libnet.ro
UNICEF

21:30

O adolescenta de 15 ani a ramas fara vedere, din cauza medicamentelor pentru acnee

Antena3 Antena3,
O adolescenta de 15 ani a ramas fara vedere, din cauza medicamentelor pentru acnee

Emma OMahoney, in varsta de 15 ani, din statul Indiana, s-a luptat cu acneea toata viata. Medicul i-a prescris un medicament pe baza de doxiciclina, ca fata sa scape de aceasta problema. Potrivit. continuă pe Antena3

Bacau: Aproape toti locuitorii au ramas fara apa

E alerta intr-un important oras al tarii. Aproape toti locuitorii au ramas fara apa, dupa ce conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren. Este vorba de.

Bacau: Aproape toti locuitorii au ramas fara apa (VIDEO)

E alerta intr-un important oras al tarii. Aproape toti locuitorii au ramas fara apa, dupa ce conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren. Este vorba de.

ALERTA pe toate aeroporturile din EUROPA! Jumatate din ZBORURI vor suferi iNTARZIERI din cauza DEFECTIUNILOR! Anunt de ULTIMA ORA

Jumatate din zborurile din Europa pot suferi intarzieri majore din cauza unei defectiunilor tehnice aparute la sistemul informatic, a comunicat marti Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene E.

Meizu celebreaza 15 ani de activitate cu noile Meizu 15 si 15 Plus

Meizu este unul dintre brandurile chinezesti cu o vechime mare in piata. Acesta va celebra 15 ani de activitate in 2018 si, din acest motiv, va lansa doua terminale cu nume sugestive. Cei mai multi dintre utilizatorii de smartphone-uri nu cunosc mai mult de 5-6 producatori de telefoane. Samsung, Apple, LG, HTC, Huawei sau Nokia [].

Eram insurat, imi cunosteam sotia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea a 10 ani de la nunta pentru Eva. Eram nefericit si nu reveneam cu placere acasa. Dupa ceva timp m-am mutat si

Aceasta poveste te va face sa vezi si sa apreciezi altfel familia si sotia pe care o ai alaturi in fiecare zi. Eram insurat, imi cunosteam sotia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! .

Taxele de drum la intrarea in Bulgaria vor putea fi platite doar cash, de duminica pana marti, din cauza unor lucrari la soft

Autoritatile bulgare au anuntat Politia de Frontiera Romana ca, in perioada 8 - 10 aprilie, taxele de drum nu vor putea fi achitate electronic, decat cash, iar prelucrarea informatiilor privind aceste taxe se va face manual, din cauza unor lucrari la sistemul informatic, relateaza News. ro.

Restrictii mentinute pe patru drumuri nationale, din cauza alunecarilor de teren

Restrictiile de circulatie sunt mentinute pe patru drumuri nationale din tara, din cauza alunecarilo.

Franta se pregateste pentru martea neagra din cauza grevelor din transporturi

Cu o greva de amploare si de lunga durata in transportul feroviar si noi turbulente la compania aeriana Air France, Franta se pregateste pentru martea neagra din cauza grevelor din transporturi fata de reformele presedintelui Macron, transmite AFP.

Telecabina de Balea Lac, oprita din cauza vantului

Telecabina care urca la Balea Lac nu functioneaza astazi, din cauza vantului puternic ce bate in raf.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )