Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

ADPM ADPM,
Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! . continuă pe ADPM

Putini stiu acest detaliu. Cum elimini mai repede alcoolul din organism

Codul Rutier prevede ca, daca un sofer se afla la volan sub influenta bauturilor alcoolice cu o imbibatie alcoolica mai mica de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat, se sanctioneaza cu amenda prevazuta i.

Unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile si-a luat zilele dupa ce copiii lui s-au casatorit intre ei!

Constantin Poroineanu, unul dintre cei mai bogati mosieri din istoria Romaniei, greseste, in tinerete, si, desi este casatorit si are un baiat, Sergiu, se indragosteste de o studenta parizianca cu care.

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim.

Le-a spus medicilor in fiecare zi din ultimii trei ani ca sufera de o boala cumplita, dar ei nu credeau. intr-o dimineata, mama ei a intrat in camera fetei si a ramas blocata

O tanara care si-a petrecut ultimii trei ani intr-un pat in dureri cumplite a murit din cauza unei boli pe care expertii in sanatate au refuzat sa accepte ca exista, scrie presa britanica. Merryn Crofts.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigoare, luni, pana la ora 21. 00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, precum si.

UPDATE VIDEO Fasia Gaza, unele dintre cele mai sangeroase violente din ultimele decenii: 16 palestinieni au fost ucisi, peste 350 sunt raniti

Cel putin 16 palestinieni din Fasia Gaza au fost ucisi vineri de armata israeliana in cadrul tensiunilor de la granita dintre mii de manifestanti palestinieni si soldati evrei, care au degenerat in violente, printre cele mai sangeroase din ultimele decenii, scrie AFP.

Vin vremuri grele: Una dintre cele mai mari banci din Romania anunta sfarsitul petrecerii

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca locala, a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara - inflatie, rate de dobanda si cursul de schimb leu/euro, iar pe langa cresterea in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )