Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescenta ascunsa pe bancheta din spate a unei masini, pentru a fi scoasa ilegal din tara

Antena3 Antena3,
Adolescenta ascunsa pe bancheta din spate a unei masini, pentru a fi scoasa ilegal din tara

O adolescenta a fost gasita de autoritatile de frontiera de la Nadlac ascunsa pe bancheta din spate a unui autoturism, condus de tata fetei, care incerca sa o scoata ilegal din tara pentru ca nu avea. continuă pe Antena3

LE VIF: UE critica aspru arestarile de la Moscova din timpul unei manifestatii

Uniunea Europeana a criticat aspru cele peste 1. 000 de arestari facute de politia rusa la Moscova in timpul unei manifestatii a opozitiei pentru alegeri libere, intr-un comunicat difuzat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Rador, citand Le Vif.

Un barbat s-a spanzurat intr-un parc din Satu Mare. Motivul pentru care martorii n-au sunat la 112

Un barbat s-a spanzurat intr-un parc din Satu Mare. Barbatul avea 50 de ani, iar trupul neinsufletit a fost gasit in gara unde se astepta trenuletul pentru copii, transformata intr-un foisor. Barbatul.

Nu am nicio indoiala ca in seara aceea mi-a salvat viata Caine politist din Marea Britanie, decorat pentru ca, desi ranit, a imobilizat un atacator

Un caine politist din Marea Britanie, care a fost injunghiat in timp ce a pus de mai multe ori la pamant un atacator inarmat, a fost decorat pentru curajul sau, relateaza vineri Press Association, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )