Libnet.ro
UNICEF

09:15

O adolescenta din Vaslui in drumul ei spre casa a cunoscut tragedia. Era pe un pod cand calvarul a inceput

Antena3 Antena3,
O adolescenta din Vaslui in drumul ei spre casa a cunoscut tragedia. Era pe un pod cand calvarul a inceput

O tanara de doar 16 ani a avut parte de momente cumplite, duminica seara, in timp ce se intorcea spre casa. Aceasta se afla pe un pod, cand totul s-a tranformat intr-un calvar pentru ea. Adolescenta ar. continuă pe Antena3

Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea fostului edil sunt intrunite

Procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar inainteaza cu inca un pas. Instanta a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru a cere extradarea fostului primar, prins acum doua zile in Madagascar. Documentele trebuie sa ajunga la Ministerul Justitiei.

Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea sunt intrunite. Dosarul va fi trimis in Madagascar in doua zile

Procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar inainteaza cu inca un pas. Instanta a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru a cere extradarea fostului primar, prins acum doua zile in Madagascar. in plus, intr-o declaratie de presa,ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca va accelera procesul de trimitere a documentelor catre autoritatile din Madagascar.

Clipe de cosmar pentru o femeie din Vaslui. Ororile la care a supus-o nepotul ei

Clipe de cosmar pentru o femeie. Aceasta a trait clipe de groazein propria sa locuinta. Nepotul sau a supus-o unui calvar inimaginabil. Batrana de 78 de ani din localitatea Brodoc, Vaslui a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )