Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Adevărul Adevărul,
Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Adevărul

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Romanii au talent: cati oameni s-au uitat la finala de acasa si ce editie a adunat cele mai mari audiente din istoria show-ului FOTO

Finala de acasa a show-ului Romanii au talent a fost lider incontestabil de audienta vineri seara, 29 mai. Show-ul de la Pro TV scos cifre chiar peste editia de anul trecut, cand a fost live in studioul emisiunii, cu public in sala.

Care sunt cele mai ciudate preferinte culinare are Reginei Elisabeta si ce preparat este interzis la cinele regale

De-a lungul deceniilor, suverana Marii Britanii a participat si a organizat numeroase dineuri cu fast. insa regulile gourmet impuse de ea vor ramane in istorie. Desi extrem de conservatoare in preferintele culinare, preferand bucataria britanica clasica, aceasta era recunoscuta pentru anumite obiceiuri mai putin conventionale.

CNAIR: Masinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva

Masinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva, dupa ce Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a ridicat restrictiile de tonaj.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Bancurile despre casatorie care circula pe internet sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri care ii au ca protagonisti pe sotii si sotiile lor, dar si soacre si copiii acestora.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice nimic! La care cainele: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )