Libnet.ro
UNICEF

17:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice nimic! La care cainele: -. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? -Dar ce, ma, esti fulger ?? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Trenul

Doi ardeleni se suie intr-un tren ca sa se intoarca acasa. Dupa vreo ora de mers, parca incep sa banuiasca ca au gresit trenul. Cand vine controlorul, unul din ei isi face curaj si-l intreaba:.

CELE MAI TARI BANCURI CU Blonde: Cainele

Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama: Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: Unde? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Undeva-n Ardeal. Maria furioasa foc, urla la Ion: Noa, ni, ma, ni la el, pruncu nost mere in excursie si si-o pus in rucsac un litru de palinca! Noa za-i si tu ceva! Dragu nost, iti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mirosul

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Biletul

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )