Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adolescentul care a murit dupa ce a cazut de pe o cladire din centrul Buzaului se pregatea sa devina fotbalist

Adevărul Adevărul,
Adolescentul care a murit dupa ce a cazut de pe o cladire din centrul Buzaului se pregatea sa devina fotbalist

Pentru un selfie de pe o cladire din centrul Buzaului, Mario, un copil de 14 ani, si-a pierdut viata miercuri seara. Adolescentul a cazut de la o inaltime de mai bine de 15 metri. Politia urmeaza sa afle daca baiatul a fost victima unui accident ori a fost impins in gluma de unul dintre prietenii de aventura. continuă pe Adevărul

Tragedie in Buzau. Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un adolescent in virstade 14 ani a murit, miercuri seara,dupa ce a cazutde la ultimuletajal unei cladiri abandonatedin centrulBuzaului. Baiatul se urcase pentru.

Anca Serea da o adevarata lectie de viata. Ce a facut sotia lui Adi Sina dupa problemele financiare din familie

Anca Serea a primit nenumarate lectii de la viata, astfel ca stie cum sa treaca si peste perioada grea din ultima vreme. Ce a facut sotia lui Adi Sina dupa problemele financiare cu care s-a confruntat familia? Anca Serea, lectie de viata dupa problemele financiare ale familiei Anca Serea a reactionat dupa ce problemele financiare .

Selfie mortal pentru un baiat de 14 ani! Adolescentul a cazut in gol de pe o cladire din centrul Buzaului

Un adolescent si-a pierdut viata pentru un selfie. Baiatul de 14 ani s-a urcat la ultimul etaj al unei cladiri dezafectate cu mai multi prieteni. in momentul in care a incercat fotografia, s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la aproximativ 20 de metri.

Un pusti de 14 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unei cladiri abandonate, din centrul Buzaului

Un baiat de 14 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la ultimul etaj al unei cladiri abandonate, din centrul Buzaului, unde urcase pentru a-si face un selfie. Mario s-a prabusit in gol de la 15 metri inaltime.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon privat de tragere

Tragedie in Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon de tragere privat. Politia Capitalei a transmis, potrivit News. ro, ca in seara de 25.

Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

Un barbat din orasul Iasis-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din municipiulIasi. Ieseanul a murit la scurt timp de la producerea tragediei. S-a aruncat.

Aproape 100 de balene au murit dupa ce au esuat pe un arhipelag din sudul Oceanului Pacific

Aproape 100 de balene au murit dupa ce au esuat pe Insulele Chatham, in sudul Noii Zeelande, au anuntat miercuri autoritatile locale responsabile de conservarea biodiversitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )