Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

B1 B1,
Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

Un barbat din orasul Iasis-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din municipiulIasi. Ieseanul a murit la scurt timp de la producerea tragediei. S-a aruncat. continuă pe B1

Un barbat din Iasi, arestat pentru ca a trimis un mesaj pe whatsapp. Ce s-a intamplat este halucinant

De cele mai multe ori ceea ce facem are si repercursiuni. De cele mai multe ori trebuie sa ne asumam ceea ce facem, fie in viata reala, fie pe internet. Un astfel de caz, cu repercursiuni, il are ca personaj principal pe un barbat din Vaslui, Iacob Gheorghe. Iacob Gheorghe, de la divort la ordin .

Entuziasti pro, dar si vehementi contra, medicii din Iasi se pregatesc de vaccinarea anti-COVID. Listele preliminare arata insa ca doar jumatate ar vrea sa se imunizeze

Hotnews a luat legatura cu mai multi medici din Iasi, pentru a vedea cum arata in randul acestora ideea de vaccinare anti-COVID cu un eventual vacacin autorizat de Agentia Europeana a Medicamentului. Medicul Florin Rosu, seful Sectiei ATI de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, spune ca el se va vaccina, dar ca vaccinarea trebuie sa ramana optionala, iar un cadru medical trebuie sa se vaccineze daca va considera ca este o decizie oportuna. La polul opus, se afla dr. Monica Holicov de la Maternitatea Cuza Voda, ea spunand ca nu se va vaccina din capul locului pentru ca suntem mai destepti decat restul populatiei.

Un barbat din Dej a fost impusact mortal la o partida de vanatoare

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare. Din primele date reiese ca nenorocirea s-a petrecut accidental. Barbat impuscat mortal la.

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare. Din primele date reiese ca nenorocirea s-a petrecut accidental. Barbat impuscat mortal la.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon privat de tragere

Tragedie in Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon de tragere privat. Politia Capitalei a transmis, potrivit News. ro, ca in seara de 25.

Sapte oameni au murit dupa ce au baut dezinfectant de maini in timpul unei petreceri

Sapte rusi au murit, iar alti doi sunt in coma, dupa ce au baut dezinfectant de maini, dupa ce au ramas fara bauturi alcoolice,in timpul unuei petreceri. Petrecerea fatala a avut loc joi,.

Ancheta la Spitalul din Targu Mures, dupa moartea parintelui arhimandrit Ghelasie Tepes. Ultimul test COVID a fost negativ

Medicii de la spitalul din Targu Mures, care l-au ingrijit pe parinteleGhelasie Tepes, pana in ultima clipa,ar putea fi acuzati de malpraxis. Staretul a murit in noaptea de 15 noiembrie, la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )