Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Gadea, inculpat in dosarul Belina, a fost reales in fruntea Consiliului Judetean Teleorman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Gadea, inculpat in dosarul Belina, a fost reales in fruntea Consiliului Judetean Teleorman

Adrian Gadea, candidatul PSD la Consiliul Judetean Teleorman, a castigat alegerile, potrivit numaratorii partiale. Pe locul 2 se afla candidatul Partidului National Liberal, Eugen Parvulescu. intr-un mesaj pe pagina sa de facebook, Adrian Gadea le-a multumit votantilor si le promite mai multa bunastare, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI LINISTITE Mihai Covaliu a fost reales in fruntea COSR

Miscarea olimpica autohtona va fi condusa in continuare de Mihai Covaliu. Cum Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate pentru 2021, bilantul fostuluiactualului sef al COSR nu a fost unul care sa ii creeze nici avantaje si nici dezavantaje.

Iasi: Edilul care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore in sediul primariei a fost reales

Edilul comunei iesene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, cel care a recunoscut in fata judecatorilor ca a facut sex cu doua minore in sediul primariei, a fost reales la alegerile locale de duminica, potrivit datelor electorale de la acest moment.

Targoviste: Cristian Stan a fost reales cu peste 65%

PSD are majoritate in judetul Dambovita, dupa ce a obtinut 63 de primarii din 89. Cristian Stan a fost reales la primaria Targovistei cu peste 65%. Totodata, social-democratii au obtinut peste 50% pentru.

Constanta: Un consilier judetean PSD a decedat dupa ce a aflat ca nu a fost reales

Un consilier judetean din Constanta, Vasile Moldovanu a decedat luni dimineata, dupa ce a aflat ca nu a mai fost ales la alegerile locale. Acesta avea 64 de ani si a decedat in urma unui infarct,.

Un consilier judetean din Constanta a murit dupa ce a aflat ca nu a fost reales

Consilierul judetean PSD, Vasile Moldovanu, fost director la RAJDP Constanta, a decedat luni in urma unui infarct, anunta Replica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )