Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adrian Marinescu explica daca mai purtam sau nu masca dupa vaccinare: Anul 2021 chiar cred ca va face diferenta!

Antena3 Antena3,
Adrian Marinescu explica daca mai purtam sau nu masca dupa vaccinare: Anul 2021 chiar cred ca va face diferenta!

Desi Romania da astazi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID, controversele inca nu au disparut, iar oamenii isi pun tot felul de intrebari despre ce se va intampla dupa imunizare. continuă pe Antena3

Ce trebuie sa stim inainte de a face vaccinul anti-COVID. Dr. Marinescu: Riscam daca nu mergem la administrarea pentru a doua doza!

Astazi incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania. Nu vaccinul este important, ci vaccinarea. Medicul Adrian Marinescu ne ofera toate informatiile pe care ar trebui sa le stim inainte de merge sa facem vaccinul anti-COVID, la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea.

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit .

Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, intr-un dialog cu Andreea Cigolea, despre cat de importanta este administrarea vaccinului in aceasta perioada, dar si despre problemele care ar putea sa apara in etapa a II-a de vaccinare.

Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Ioana Nastase rupe tacerea si spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a batut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile. Ioana, despre bataia primita de la Ilie Nastase in urma cu o saptamana, Ioana Nastase suna disperata la 112 aceasta spunandu-le celor de la serviciul de urgenta ca este foarte speriata pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )