Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adrian Nastase il ataca pe Klaus Iohannis, dupa agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi Romania Normala

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase il ataca pe Klaus Iohannis, dupa agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi Romania Normala

Adrian Nastase comenteaza intr-un articol publicat pe blogul sau agresiunea la care a fost supus Gelu Voican Voiculescu in Piata Revolutiei, in care il ataca pre presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

Klaus Iohannis si-a facut bilantul primului mandat la Cotroceni: Au fost cinci ani cu provocari majore. S-a incercat acapararea statului

Klaus Iohannis si-a facut bilantul primului mandat. Presedintele sustine ca au fost cinci ani de provocari majore, in care a incercat sa mentina cursul democratic al Romaniei.

Adrian Nastase ii acuza pe jandarmi ca au permis agresarea lui Gelu Voican si ii critica pe tinerii protestatari care nu erau nascuti in 1989 ca ne explica ce s-a intamplat la Revolutie

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat de doua ori la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie si caruia Klaus Iohannis i-a retras decoratia, acuza ca jandarmii, sub noua conducere, permit ca Gelu Voican Voiculescu sa fie atacat iar agresorul sa nu fie retinut. Totodata, acesta il critica pe Iohannis, dar si pe tinerii care nu erau nascuti in 1989 si care ne explica ce s-a intamplat la Revolutie, pe baza informatiilor distribuite de ONG-uri cu democracy in coada.

Adrian Nastase cere boicot la ceremonia lui Iohannis: Va participa majoritatea toxica?

Fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, considera ca parlamentarii PSD n-ar trebui sa participe la sedinta Parlamentului in care presedintele Klaus Iohannis va primi al doilea mandat.

Adrian Nastase: Guvernul Iohannis submineaza statul de drept din Romania

Fostul prim-ministru Adrian Nastase sustine, intr-un articol intitulat Guvernul Iohannis submineaza statul de drept din Romania, publicat pe blogul personal, ca angajarea raspunderii guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala, nelegala si neregulamentara.

Cuplul Barna-Ciolos cere liberalilor si lui Klaus Iohannis alegeri anticipate

In plin scandal legat de epurarile care au loc la nivelul USR, prin excluderea din partid a membrilor care au alte opinii decat liderul Dan Barna, conducerea Aliantei USR-PLUS ataca, concertat, Partidul National Liberal, Guvernul Orban si pe presedintele Klaus Iohannis, carora le cere, voalat sau pe fata, declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Adrian Nastase, aparitie surprinzatoare in Parlament. Ce a facut fostul premier

Un nou eveniment marcant la care-si face aparitia Adrian Nastase, dupa prezenta de la Palatul Cotroceni, de 1 Decembrie.

Adrian Nastase explica ce s-a intamplat la Revolutia din 1989

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul asupra lui Gelu Voican Voiculescu.

Presedintele Klaus Iohannis, apel la unitate dupa comemorarea celor cazuti in lupta pentru libertate: Eroii si martirii nostri au fost impreuna si tot impreuna au izbandit (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminica seara, dupa ce a participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei Romane. Suntem aici pentru ca avem datoria sa rememoram izb.

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )