Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Adrian Nastase, despre autostrada Comarnic - Brasov: Ramane cum a spus Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre autostrada Comarnic - Brasov: Ramane cum a spus Traian Basescu

Pe ordinea de zi de maine a Guvernului Orban este anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii. Adrian Nastase, fostul premier, s-a referit la aceasta situatie a autostrazii Comarnic Brasov, intr-o declaratie pentruDCNews, in contextul istoriei care se pare ca se repeta. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Nu o sa avem autostrada Comarnic-Brasov in urmatorii 6 ani

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca Autostrada Comarnic-Brasov nu va fi finalizata in urmatorii sase ani, el acuzand Guvernul Orban ca a anulat toate procedurile intreprinse pana acum in vederea pregatirii demararii lucrarilor.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Neamt - Iasi

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a transmis luni ministrul Transporturilor, Lucian Bode, intr-o discutie cu parlamentarii PNL. Despre dilema finantarii autostrazii Unirii, in conditiile in care alocarile europene pe infrastructura ar putea fi mai mici pentru Romania, Bode a spus: Cand vom sti exact care este valoarea acestui obiectiv atunci putem sa discutam cu partenerii nostri din Comisia Europeana.

Ministrul Transporturilor: Parteneriatele public-private pentru Comarnic - Brasov si Autostrada Unirii vor fi anulate

Parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al Autostrazii Unirii vor fi anulate, a declarat luni ministrul Transporturilor, infrastructurii si comunicatiilor, Lucian Bode, in urma discutiilor cu parlamentarii PNL.

Guvernul va anula parteneriatul public-privat pentru autostrazile Comarnic-Brasov si Unirii

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Mures - Iasi (VIDEO)

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Lucian.

Adrian Nastase da lectii PSD: Pentru alegeri, trebuie mai mult decat mesajul cu salariile si pensiile

Fostul premier Adrian Nastase vine cu un atac la adresa social-democratilor si le spune sa invete din campaniile lui Obama sau din cele pentru Brexit, daca vor sa castige alegerile, pentru ca mitingurile si tema cresterii salariilor si pensiilor au fost depasite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )