Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adrian Nastase da lectii PSD: Pentru alegeri, trebuie mai mult decat mesajul cu salariile si pensiile

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase da lectii PSD: Pentru alegeri, trebuie mai mult decat mesajul cu salariile si pensiile

Fostul premier Adrian Nastase vine cu un atac la adresa social-democratilor si le spune sa invete din campaniile lui Obama sau din cele pentru Brexit, daca vor sa castige alegerile, pentru ca mitingurile si tema cresterii salariilor si pensiilor au fost depasite. continuă pe Antena3

SEFUL APPLE, TIM COOK: Sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit

Toata lumea stie ca sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit, a declarat, ieri, directorul general al grupului informatic american Apple, Tim Cook, in semn de sprijin pentru modificarile regulilor globale care sunt analizate in prezent, transmite Reuters, conform Agerpres.

ONG-ul lui Cumpanasu, parteneriat cu CJ Neamt condus de Arsene (PSD) pentru un proiect din fonduri europene Cumpanasu a devenit cunoscut pentru relatia privilegiata cu statul

Consiliul Judetean Neamt face un parteneriat cu organizatia neguvernamentala fondata de Alexandru Cumpanasu, Asociatia pentru Implementarea Democratiei, intr-un proiect finantat din fonduri europene. Totul.

Competitia ANIS pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT

Mai sunt doar cateva zile in care poti sa iti inscrii proiectul sau compania in cursa pentru castigarea premiilor ANIS Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii). Aplicatiile pentru cele 8 premii se pot depune online pana pe 26.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )