Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adrian Nastase, despre conflictul dintre conducerea PSD si premierul Sorin Grindeanu: Prefer reformele, nu revolutiile. Dialogul este preferabil razboiului

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase, despre conflictul dintre conducerea PSD si premierul Sorin Grindeanu: Prefer reformele, nu revolutiile. Dialogul este preferabil razboiului

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a afirmat, intr-un mesaj postat pe blogul sau, ca fundamentul constitutional si institutional al Romaniei ar trebui modificat, dand exemplu regulile de numire a candidatului pentru functia de premier. Totodata, el a subliniat ca dialogul este preferabil razboiului, in contextul in care Comitetul Executiv l PSD i-a retras sprijinul politic al premierului Sorin Grindeanu si a votat pentru excluderea sa din partid. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, despre criza guvernamentala: Uneori razboiul il castiga al treilea

Imi este greu sa scriu despre ce se intampla acum in PSD si despre efectele asupra guvernarii. Sigur, nu am suficiente informatii despre cauzele subiective. Cred insa ca, ocupati cu mineriada, cu re-evaluarea.

Se dovedeste inca o data falimentara. Adrian Nastase, dezamagit de PSD

Adrian Nastase a vorbit despre situatia din PSD si spune ca o departajare intre Guvern si partid ar fi falimentara pentr ca ar fi foarte greu ca Executivul sa functioneze fara sprijin.

Descriptio Bessarabiae, volum coordonat de Adrian Nastase, lansat la Biblioteca Centrala Universitara Carol I

Miercuri, de la ora 18. 00, se lanseaza atlasul Descriptio Bessarabiae Basarabia in cinci secole de cartografie), coordonat de Adrian Nastase, in care se gaseste un numar de 1200 de harti, piese rare aflate in patrimoniul Muzeului National al Hartilor si Cartii Vechi, unul dintre putinele muzee de acest gen din lume, dar si in colectiile private ale autorilor. Evenimentul are loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

Adrian Nastase: Nici Biblia n-a ramas un text fix. Programul de guvernare poate fi modificat

Fostul premier Adrian Nastase considera ca ar fi foarte greu ca un guvern sa functioneze fara sustinere politica, apreciind ca solutia de departajare intre partid si guvern se dovedeste.

Cristian Tudor Popescu, despre conflictul Grindeanu-Dragnea. Ce s-ar intampla daca premierul si-ar da demisia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre motivele conflictului dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea. Toata aceasta sedinta, decalajele, programul de guveranre,.

Adrian Dobre despre numirea lui Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Cine va face parte dintr-un guvern ilegitim va fi exclus din PSD

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre, a dat de inteles, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca Victor Ponta va fi exclus din PSD, daca va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic.

Victor Ponta, atac la conducerea PSD: isi exclude, in doua zile consecutive, cei doi premieri (VIDEO)

Victor Ponta a devenit vineri noul secretar general al Guvernului, functie ce ii va atrage, cel mai probabil excluderea din PSD, dupa ce la Comitetul Executiv National de miercuri, social-democratii au decis c.

Conducerea PSD Timis face zid in jurul lui Grindeanu

Presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca organizatia il sustine in continuare pe Sorin Grindeanu, dar ca nu comenteaza decizia luata aseara in sedinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )