Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Dobre despre numirea lui Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Cine va face parte dintr-un guvern ilegitim va fi exclus din PSD

Hotnews Hotnews,
 Adrian Dobre despre numirea lui Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Cine va face parte dintr-un guvern ilegitim va fi exclus din PSD

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre, a dat de inteles, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca Victor Ponta va fi exclus din PSD, daca va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic. continuă pe Hotnews

Ce spune Sorin Grindeanu despre numirea lui Ponta in Guvern: Veti citi in Monitorul Oficial

Premierul Sorin Grindeanu a recomandat presei prezente la Palatul Victoria sa urmareasca Monitorul Oficial de joi seara, intrebat fiind daca l-a demis pe secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, si l-.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. Interesant este ca prima numire a lui Sorin Grindeanu in calitate de premier a fost cea a lui Mihai Busuioc. Acum, dupa ce i s-a retras sprijinul politic si a fost exclus din partid, prima decizie luata de Grindeanu in materie de numiri este inlocuirea lui Busuioc cu Ponta. Busuioc este apropiat de Liviu Dragnea.

Victor Ponta, numit secretar general al Guvernului

Deputatul Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, dupa ce Mihai Busuioc a fost demis, potrivit unei decizii publicate astazi in Monitorul Oficial.

Adrian Nastase, despre conflictul dintre conducerea PSD si premierul Sorin Grindeanu: Prefer reformele, nu revolutiile. Dialogul este preferabil razboiului

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a afirmat, intr-un mesaj postat pe blogul sau, ca fundamentul constitutional si institutional al Romaniei ar trebui modificat, dand exemplu regulile de numire a candidatului pentru functia de premier. Totodata, el a subliniat ca dialogul este preferabil razboiului, in contextul in care Comitetul Executiv l PSD i-a retras sprijinul politic al premierului Sorin Grindeanu si a votat pentru excluderea sa din partid.

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

Surse. Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ponta a anuntat ca il sprijina pe Sorin Grindeanu pentru a ramane la Palatul Victoria.

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost desemnat noul secretar general al Guvernului. Stire in curs de actualizare.

Adrian Nastase, despre criza guvernamentala: Uneori razboiul il castiga al treilea

Imi este greu sa scriu despre ce se intampla acum in PSD si despre efectele asupra guvernarii. Sigur, nu am suficiente informatii despre cauzele subiective. Cred insa ca, ocupati cu mineriada, cu re-evaluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )