Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adrian Nastase, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: O parte din istoria stangii romanesti. Ura lui Iohannis nu o va distruge

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: O parte din istoria stangii romanesti. Ura lui Iohannis nu o va distruge

Adrian Nastase a comentat vestea tragica a serii de sambata, aceea ca Bogdan Niculescu Duvaz a murit. Fostul premier sustine ca oparte din istoria stangii romanesti, iar ura lui Iohannis nu. continuă pe Antena3

Val de reactii dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PD si PSD deplang moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani. Ioan Mircea Pascu:Am aflat cu multa durere ca astazi a incetat din viata, Bogdan Nic.

Traian Basescu, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: A plecat fara sa spuna toate cele ce erau de spus de Revolutie, mineriade

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost poate printre cei mai importanti catalizatori ai tranzitiei de la Constitutia comunista la Legea fundamentala de.

Politicienii deplang moartea lui Bogdan Niculescu-Duvaz. Fifor: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PSD si din PD deplang moartea lui bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani.

Adrian Severin, dupa moartea fostului ministru Bogdan Niculescu-Duvaz: Am deplans amandoi deruta si decaderea FSN, PD, PSD

Fostul politician si diplomat Adrian Severin, condamnat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta, vorbeste depre relatia pe care a avut-o cu Bogdan Niculescu-Duvaz, cunoscutul politician de Arges care a decedat sambata seara si despre meritelefostului ministru si parlamentar de Arges.

Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvaz a murit. Avea 70 de ani

A murit Bogdan Niculescu Duvaz, fost ministru in Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea si Adrian Nastase. Niculescu Duvaz a intrat in politica in 1990. A fost secretar al Frontului Salvarii Nationale.

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit sambata seara, potrivit unei postari pe Facebook facuta de avocatul Gabriel Liviu Ispas, care era prieten cu acesta, anunta Mediafax. Duvaz avea 70 de ani.

Bogdan Niculescu Duvaz a murit: Fostul ministru avea 70 de ani

Politicianul Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook de fostul social-democrat Gabriel Ispas, in prezent membru al Pro Romania. in aceasta .

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit. A fost unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale, membru marcant al PSD a murit sambata.

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

Rares Bogdan, atac la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara!

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, lanseaza un atac dur la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta din urma l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a sput de la PSD. in acest context, Rares Bogdan il numeste pe fostul premier lup moralist. Rares Bogdan, replici dure catre Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )