Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adrian Nastase lipseste de la aniversarea NATO din Parlament. Dragnea: O greseala impardonabila

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase lipseste de la aniversarea NATO din Parlament. Dragnea: O greseala impardonabila

Parlamentul s-a reunit marti intr-o sedinta comuna solemna, dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice. Adrian Nastase este unul dintre marii absenti ai sedintei la care mai participa o parte dintre fostii presedinti ai tarii, premierul, si seful Senatului. continuă pe Adevărul

Dragnea, critici DURE pentru staff-ul Parlamentului: Absenta lui Adrian Nastase de la sedinta solemna, o eroare impardonabila. Fostul premier: Am fost chemat cu doar doua ore inainte

Liviu Dragnea considera impardonabila gafa staff-ului celor doua camere de a nu-l invita pe Adrian Nastase la evenimentul din Parlament prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la.

Dragnea, critici pentru greseala impardonabila a functionarilor de a nu-l invita pe Adrian Nastase la sedinta solemna a Parlamentului / Nastase: Am fost chemat cu doar doua ore inainte

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, a tinut sa spuna, la inceputul discursului sau de la sedinta solemna a Parlamentului pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, ca Adrian Nastase nu se afla in sala din cauza unei greseli impardonabile a staff-ului celor doua camere, care nu l-au invitat. La randul sau, Nastase a scris pe blog ca a fost invitat la sedinta cu doar doua ore inainte de inceperea acesteia.

Adrian Nastase, reactie dura dupa ce a fost uitat de pe lista invitatilor din Parlament la ceremonia NATO

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase a avut o reactie dura la gafa Parlamentului, dupa ce l-a omis de pe lista de invitati, de la ceremonia de celebrare a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. Pe 29.

Fostul premier Adrian Nastase, in mandatul caruia Romania a aderat la NATO, neinvitat la sedinta solemna

Greseala uriasa de protocol a staffului de la Camera Deputatilor. Fostul premier Adrian Nastase, in mandatul caruia Romania a aderat la NATO, nu a fost invitat la sedinta solemna de astazi din.

Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis in privinta neacordarii unor decoratii celor care au contribuit la aderarea Romaniei la NATO, unul dintre cele mai importante succese din istoria.

LIVEVIDEO in vociferarile puterii, Iohannis torpileaza PSD, in discursul din Parlament: Aceasta guvernare esuata reprezinta un risc pentru tara / Replica lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, in timpul discursului din Parlament, acuzand puterea ca prin actiunile sa risca sa fragilizeze statutul tarii noastre in NATO si UE. Aceasta guvernare esuata reprezinta un risc pentru tara, a spus Iohannis. Parlamentarii puterii au vociferat pe parcursul discursului sefului statului. Ulterior, in replica, Liviu Dragnea a laudat realizarile Guvernului, transmitandu-i lui Iohannis ca acuzatiile sale nu vor ramane fara raspuns.

Adrian Nastase, despre sprijinul european pentru Kovesi: Avand aceste frustrari legate de ceea ce i se intampla in Romania va fi usor de manevrat la nivel european

Adrian Nastase a vorbit, la Antena 3, desprijinul oficialilor europeni in cazul Laurei Codruta Kovesi, dupa punerea sub control judiciar, ca aceasta este preferata pentru sefia Parchetului UE deoarece este.

Care ar trebui sa fie intrebarea la referendum, in viziunea lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit la Antena 3 despre care ar putea fi intrebarea referendumului convocat de presedintele Iohannis. Credeti ca unele abuzuri in justitie sunt bune si altele rele?.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Adevaratul motiv! De ce lipseste Victoria Beckham din turneul Spice Girls

Spice Girls se pregatesc sa dea startul turneului lor de reuniune, insa fanii au fost extrem de dezamagiti sa afle ca Victoria Beckham nu va fi alaturi de fostele ei colege de trupa. Iata care este adevaratul motiv! .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )